Дискусије : Политика

 Коментар
ТАКВЕ ПАРАЗИТЕ СРБИЈА НЕ ПАМТИ
Milles_Broker
24. септембар 2021. у 21.58

http://alturl.com/fo977
ТАКВЕ ПАРАЗИТЕ СРБИЈА НЕ ПАМТИ„: Зарадила је досад милион евра од ”пензије„ у НИС-у!

6. јула 2021. Друштво Оставите коментар

Даница Драшковић је инвалидски пензионер који прима ”пензију„ од 7.000 евра месечно, па на 12 година колико је у НИС-у израчунајте. То је скоро милион евра. Легално, али не и легитимно, рекао је за портал Правда Немања Шаровић, коментаришући вест од пре неколико дана да је супруга лидера СПО поново именована за једног од директора НИС-а као представник државе Србије.

Како је рекао, Вук Драшковић и његова супруга ”и даље паразитирају на кичми овог народа и на политичкој сцени„.

– То је тих 20 Јудиних сребрњака које добија Вук Драшковић за издајничку политику коју спроводи већ 20 година. Он и даље има неке посланике и даље заузима нека места, и даље даје неке изјаве. А задње пут је 1996. године прешао цензус, то је пре 25 година. На свету мислим да не постоји овакав случај, такве паразите историја није забележила – подсећа Шаровић.

Он истиче да би толики приходи отхранили 15 породица сваког месеца или би могло да се стипендира 20-оро талентоване деце.

– Нема никакве разлике између власти Дачића, Тадића и Вучића, исту политику воде, исте паразите издржавају, исте су им газде. Потребна нам је промена целокупног система, и свих тих паразита који га сачињавају – закључује Шаровић.

Позвали смо Даницу Драшковић за коментар њеног поновног именовања у Борд директора НИС-а, али је она прекинула везу пре него што је саслушала питање.

Правда.рс

Milles_Broker
24. септембар 2021. у 22.49
Ево 'наше' Дане !

http://alturl.com/5vgnn

Љепото, Паметнице 'наша' !

Одакле си селе ?

Milles_Broker
24. септембар 2021. у 22.57
А како их је само неко благословио и Бог надарио и нама Србима подарио.

Поред оваквих синова и кћерију нашем народу већега блага више и не треба !
marisav
(Besposlicar)
25. септембар 2021. у 07.02
Iako uzasavajuce i to je bolje nego da se ucvrstila kao ministarka odbrane Srbije...zar ste zaboravili vreme kada je htela da sedne u ovu komandujucu ulogu...cudim se samo Srbiji koja je podnosi umesto da je zajedno sa srpskim otpadnikom Vukom nesojem isutira u crnu goru i tamo neka bude ministarka odbrane bilo Krivokapicu ili u opoziciji privrzena Đukanoviću, za kojega izgleda navija svim srcem...OD SVIH MUSLIMANA NAJGORI SU VUK I DANA...nije narod Gacka uzalud skovao ove stihove!!!
Simo
25. септембар 2021. у 08.00
Даница Драшковић је инвалидски пензионер који прима „пензију” од 7.000 евра месечно„
Kakvu penziju prima i ko je placa posto
iz fonda Srbije najdeblji ček prima 35 penzionera iz kategorije zaposlenih, a njihov mesečni iznos je 139.195 dinara. To je skoro 10 puta više od najniže penzije u ovoj kategoriji koja iznosi 15.113 dinara ili 5 puta više od proseka u svim kategorijama.

Istovremeno, najnižu penziju do 10.000 dinara, manje od 100 evra, prima skoro 104.000 penzionera, što znači da je najniža penzija 14 puta manja od najviše.

Među ”samostalcima„ najvišu penziju prima samo jedan korisnik, i ona iznosi 139.381 dinar.

Dakle Danica i ja ne primamo penziju iz istog fonda to je sigurno.
Meni Srbija salje CAD300 mesecno za 17 godina staza.”
Tehnicar
(Tehnicar)
26. септембар 2021. у 11.56
Da li je tačno da vukova I danicina stranka ima predstavnike u skupstini iako imaju par stotina glasaca?
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.