Дискусије : Политика

 Коментар
Koristeći Facebook, podržavamo pedofiliju
sns888
(yrke)
22. септембар 2021. у 03.55
U Švedskoj je u zadnje vreme veći broj naloga na FB blokiran zbog kritičkih stavova prema pedofiliji. Ovde se uopšte nije radilo o pretnjama i sličnom, već je dovoljno bilo da neko kaže da je pedofilija bolest, pa da isti bude okrivljen za „govor mržnje” i da njegov nalog na Facebook bude blokiran.
Nažalost, izgleda da od ranije postojeća bojazan da će prava za homoseksualce pre ili kasnije uključiti i prava za pedofile, počinje da se obistinuje. A Facebook po svemu sudeći prednjači u promovisanju prava za pedofile.
sns888
(yrke)
22. септембар 2021. у 03.58
Sve treba da nam bude jasno ako znamo da je prošle godine (2020) čuvena organizacija za borbu protiv pedofilije „Save children” bila blokirana na Facebook.
E sad se možemo zapitati, zbog čega koristimo Facebook ako nismo pedofili i ne podržavamo pedofiliju?! Danas postoje društvene mreže poput MeWe ili VK, (koji je ujedno i najveća društvena mreža Evrope), koji imaju iste funkcije kao i Facebook. Ali, za razliku od FB, daju bolju podršku svojim korisnicima, poštuju privatnost istih, i pre svega daju neuporedivo veću slobodu govora. Koristeći Facebook, mi im ne samo dopuštamo da nas špijuniraju i ograničavaju našu slobodu govora, već samim tim dajemo podršku i pedofiliji.
sns888
(yrke)
22. септембар 2021. у 04.02
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.