Дискусије : Политика

 Коментар
Bez covid-19 i bez maski
Popaj
20. септембар 2021. у 06.07
Bez COVID-19 i bez maski-Kim Jong-un pozira za fotografiju sa mnoštvom

Šef severnokorejske države Kim Jong-un pozirao je na grupnoj fotografiji sa hiljadama članova omladinskih grupa u okviru proslave Dana mladih Severne Koreje. Ovo samo po sebi ne bi bilo izuzetna stvar da nije bilo pandemije COVID-19. U celom svetu zemlje se zatvaraju širokim spektrom mera protiv korona virusa. Sigurnosna udaljenost i maske novi su standard u svijetu - ali očigledno ne u Sjevernoj Koreji. Na grupnoj fotografiji sa Kim Jong-un niko ne nosi masku niti drži bezbednu udaljenost.

Severna Koreja postala je prva država u svetu koja je zatvorila svoje granice u januaru 2020. godine, u vreme kada se virus širio u susednoj Kini. Sada - više od godinu i po dana kasnije - još uvek nema slučaja ove virusne infekcije u zemlji severno od 38. paralele. Međutim, tačnost ovih informacija dovodi se u pitanje na međunarodnom nivou. Prema UNICEF -ovom Fondu Ujedinjenih nacija za decu, Severna Koreja je odbila ponudu od tri miliona doza vakcine kineske farmaceutske kompanije Sinovac Biotech.
Shodno tome, zemlja je odbila ponudu uz obrazloženje da doze vakcine treba dati zemljama koje su ozbiljno pogođene pandemijom. Neki stručnjaci sumnjaju da postoje sumnje u efikasnost vakcina u Severnoj Koreji.
https://tinyurl.com/jbxfxfjb
mxm
20. септембар 2021. у 11.05
I ja sumnjam da postoji sumnja, kao i neki tamo strucnjaci iz ove „vesti”...
Milles_Broker
20. септембар 2021. у 11.36
Па није Kim Jong слина као овај наш .

Човек има праћке и боли га уво.
Ми растурисмо и распродасмо Винчу.

Раја били Раја остали !

 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.