Дискусије : Политика

 Коментар
Intervju ministarke pravde jutros na tv Happy
Branko-123
18. јун 2021. у 04.50
Na pitanje novinarke kolike se maksimalne kazne mogu ocekivati clanovima Belivukovog klana rekla je - do 40 godina zatvora. Onda je novinarka jako tihim glasom zacudjena rekla - da li je to moguće, a onda se ministarka pravde odmah ispravila, kazala je -ja sam pogresno rekla, dozivotna kazna zatvora. Kako ovo tumaciti. Da li kao zaista slučajnu grešku ministarke ili je možda već neko zacrtao da oni ne dobiju dozivotne kazne. Malo mi je to cudno bilo, bas me kao gradjanina pogodilo.A možda je ministarka to zaista slučajno pogresila. Videlo se posle te izjave da je ministarka bila malo uznemirena iako su voditelji odmah presli na sledeće pitanje, e sad zašto to je pitanje. moguće zato što je stvarno slučajno pogresno odgovorila na pitanje o mogućoj kazni a možda i zato što se mlada novinsrka usudila da sa nevericom odreaguje na njen odgovor da je predvidjena kazna zatvora do 40 godina.

Nekako je sadasnja ministarka pravde dosta nepoznata javnosti, možda je žena ok ali trebalo bi gradjanima da bude poznata njena biografija i dosadasnje radno iskustvo.
MikaMira
(Voditelj)
18. јун 2021. у 07.33
Ma izrekla se, neko je već planirao da ovi ne dobiju dozivotne robije.
CEKAC
18. јун 2021. у 09.20
Svako će biti bolji od bivšeg ministra Varadi Tibora...
Tarpe-
19. јун 2021. у 18.36
Danas mi rece drugar koji je advokat da oni koji budu osuđeno na dozivotni zatvoru nemaju prava na pomilovanje. Znaci Ministarka nije slučajno izostavila dozivotni zatvor kao moguću kaznu za ove kriminalce Velje nevolje, već postoji u nasem pravosudju druzina koja će nastojati da ne dobiju dozivotni zatvor da bi mogli da ih kroz nekoliko godina pomiluju.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Necklaces?
.