Дискусије : Политика

 Коментар
Да живимо као сав нормалан свет
dulebg
(posmatrach)
15. јун 2021. у 06.50
Где су сад 5-октобарски револуционари?

10 година су трумпетали, тукли у шерпе/лонце, радијаторе, нису плаћали пола марке за стан и телефон јер мрзе Слобу. Неки су били спремни да ме прекољу, јер нисам довољно демократичан. Сваки божији дан неко је за нешто демонстрирао. И да ли се сад ико пита: да није можда био изманипулисан од Џин Шарпа и Срђе Поповића? Изманипулисан у своју корист, у корист народа? - па дал ће наш бити??

СПО је саботирао градске службе, сваки дан застој на углу Немањине и Кнез-Милоша, рачунали: да нам огаде живот под Диктатором.

Како су само одушевљено запалили Скупштину и телевизију (јер је Бастиља), а 6.октобра су их НОВИ ћушнули назад у њихове провинције и периферије, изделили фотеље деци и унуцима црвене буржоазије са Врачара, Дедиња и Сењака. А ви што сте трупметали - па кој вам крив?!

Данас живимо као сав нормалан свет, данас нема Диктатора, нема Бастиље, а није их било ни под Ђикијем, Ботом, Коштуњавим (нешто мало Сабљице, таман противу урока)

Дани и Вуку остаде 1000 локала, демонстрантима магареће уши, и понеки реп. А не знам: ако си пристао да те води незалечени лудак - чему си се па надао? Ако си поверовао да ти нуде срећу они који су користили сваку прилику да нас побију, опљачкају, понизе - па јел су ти они криви? Дал су рекли - не, нисмо вам ми наместили Албанију, Јасеновац и ускршње бомбардовање, Сремски фронт и комунистичку правду, 6 народа и покрајине?!
Betty-Boop
(Ginekolog)
15. јун 2021. у 08.17
Ma sve si u pravu ali trebamo se izvuci iz tih goffana ali evo prođe 20 godina i ko zna kad ćemo moći.
zoriПорука негативно оцењена. Покажи

zori
(Чича)
15. јун 2021. у 11.01


hebo te zloba...
CEKAC
15. јун 2021. у 22.20
Evo javio se mudrac od 5 rijeci...
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.