Дискусије : Политика

 Коментар
BAUK_rПорука негативно оцењена. Покажи

Americke lubenice 3
BAUK_r
13. јун 2021. у 23.08
U svijetu su najpoznatije slatke, socne i bez sjemenki americke lubenice koje u prosjeku teze oko 15 kg.
Vecina imigranata koja stize u Ameriku je uglavnom podstaknuta zeljom da ostvari svoj americki san da svaki dan osvjezi svoje zedno grlo socnom americkom lubenicom.
Mnogi imigranti koji su imali sreće i ostvarilo svoj san i priustili sebi lubenicu svaki dan, poceli su da razmišljaju kako se uopste razmnozava to voce ili povrce koje nema sjemenki.
Jedan americki Srbin se dosjetio da bi to mogla biti kradja intelektualne svojine , odnosno da Amerikanci kaleme lubenice na neke druge biljke, a sve po izumima ruskog botanicara Ivan Vladimiroviča Mičurina. Ako se ovo dokaze, a može da se dokaze , Rusi bi mogli da naplate ogroman novac za americki lopovluk, jer je Mičurin svoje izume zastitio. Osim toga bio to veliki skandal i americka bruka, a Amerikanci bi mogli biti proglaseni na Savjetu bezbednosti UN, kao lopovska nacija.
marisav
(Besposlicar)
13. јун 2021. у 23.42
Osim sto su dokazano GENOCIDNA nacija jer su istrebili gotovo sve Domoroce i Indijance, još da budu i LOPOVSKA nacija to im neće mnogo teško pasti. Može misliti kakva je to moralna trulez od americke nacije kad posle istrebljenja jednog naroda istrebljujuci druge narode posle ti isti americki zlikoovci oruzju daju imena istrelljenog naroda...razne projektile zovu TOMAHAWK, druge vrste oruzja po istrebljenim Sijuksima, Komancima ili drugim plemenima..
Ja znam samo jedno--filozofsko nacelo kojemu niko još utekao nije i neće-kako je nešto nastalo tako će i nestati---ZNACI, ZLO.INACKA AMERIKA CE NESTATI GENOCIDNO ISTREBLJUJUCI SE MeđuSOBNO...strpljen, spasen!!!!
Jocko4
(observer)
14. јун 2021. у 01.04
Не волим воће без семена, макар то биле и лубенице.
CAHJAP
14. јун 2021. у 04.08
Uvek kupujem lubenice sa semenkama. Semenke gutam cele jer su neverovatno dobre za ciscenje creva. Što se tiče podnosenja tuzbe za kradju americi, to se može okaciti macoru na rep. Amerikanci kao i englezi (jedno te isto), sebe dozivlajvaju kao gospodarima sveta, njihovo bombardovanje država, gradova i ubijanje civila je humanitarna akcija, njihov genocid i istrebljenje domorodaca opravdavaju time sto ih nazivaju krvolocnim zverima, njihovi međunarodni sudovi upravljaju ne po pravdi i istini, već po njihovoj volji.
Čitam jutros komentare u vezi Noletovog uspeha u Parizu. 95 posto sa anglosaksonskim imenima pišu negativne komentare na Noletov racun bez ijedne ceztitke za njegov neverovatan uspeh. To je samo zbog toga sto je Srbin i otvoreno gaji ponos i ljubav prema Srbiji. Neko je ispod otvorio temu u vezi engleza i njihove mrznje prema Srbima. Ja samo mogu da kažem, kad vidimo sva zla koja su englezi i njihove kolonije (amerika, australija, kanada) cinile po svetu, meni je drago da nas mrze jer to je zato što smo daleko bolji, pravedniji, dusevniji i Bogom dani ljudi od njih. Novak konstangno razbija sve teniske rekorde i dostici će 25 gren slemova. Nikad vise niko neće razbiti njegove rekorde. To će njima, u njihovom ponosnom sportu da bude veciti zulj jer će Srpsko ime Novak Djokovic uvek ostati na prestol njihovog dzentlmeskog sporta. Neće i njihova sveca još dugo goreti jer im se plamen gasi.
KINTEC
14. јун 2021. у 06.00
Nije mi jasno zašto bi Englezi ili bilo ko drugi voleli ili
navijali za bilo kog Srbina.
Kad pustim radio i spiker pocne da cita šta je ko u Svetu rekao za
dogadjaje u Srbiji ili oko Srbije smuci mi se,uspesne nacije i
narodi prenose samo ono sto oni misle.
Zašto bi uopste bilo važno šta Englezi misle o Noletu.
CAHJAP
14. јун 2021. у 06.21
KINTEC, sigurno si čuo za izreku
„Budi blizak sa bliznjim svojima a još blizi sa neprijateljima svojim”
Upravo iz tog razloga čitam komentare po svetu i spoznajem svoga neprijatelja. Spoznavanjem neprijatelja ti daje takticku prednost a i mogućnost izbegavanja sukoba, pogotovo ako je neprijatelj mocniji, brojniji ili oba. Najveca umetnost nije u vodjenju ratova, već sprečavanje sukoba i održavanja mira. Zato je zlatno spoznaja svojih neprijatelja i englezi jesu nasi neprijatelji i to su nam vise puta pokazali.
keser
(Тешем букве)
14. јун 2021. у 10.29
кинтек,

Морам да се сложим.

Један Јевреј каже, ако вас неко неће створите свој свет и уживајте у њему.

То и ми Срби треба да радимо.
Milles_Broker
14. јун 2021. у 12.18
BAUK_r
13. jun 2021. u 23.08

***************************************

Шта си бре навалио са тим америчким лубеницама ?

И ко каже да су оне најслађе.

Ма јебеш бре лубеницу и грожђе без семена !

Јабука крушка парадајз без семена .

Ееееј бреее !

D-Man
(Analyst)
14. јун 2021. у 13.04
„Nije mi jasno zašto bi Englezi ili bilo ko drugi voleli ili
navijali za bilo kog Srbina.”

Није битно то да ли Енглези воле или навијају за било којег Србина али је битно то што нам ти Енглези кроз историју стално раде о глави.

Енглези су главни разлог због чега се данас Србија не простире у границама које би обухватиле све територије где су Срби до почетка деведесетих били већина.

Popaj
14. јун 2021. у 13.57
Pogledajte rotacioni motor sa tečnim klipom - u usporenom kretanju

Usporavam pokretanje rotacionog motora sa tečnim klipom sa svim pronalazačima i inženjerima kompanije LikuidPiston (Prvo u svetu) da bih video šta se dešava unutar ovog novog revolucionarnog rotacionog motora dok radi i kako se toliko razlikuje od rotacionog motora Vankel proizvedenog u Mazda za RKS7.
Ovaj motor me podseća na rotacioni motor Mazda Vankle, ali razlika je u tome što se čini da su rešili sve probleme koje je imao Mazdin motor.
Veoma sam uzbuđen kad vidim kuda ide ovaj motor voleo bih da vidim kako ovo napaja automobil, jer je odnos snage i težine apsolutno lud, a toplotna efikasnost je van ovog sveta.
definitivno pogledajte moj drugi kanal za sve intervjue izumitelja i pregledavanje prethodnih verzija ovog motora.
https://www.youtube.com/watch?v=jLtyNtf9_ew
D-Man
(Analyst)
14. јун 2021. у 14.49
Изузетна тема са разноврсним садржајем. Лубенице, друго воће и поврће, геноцид на америчком тлу, Енглези, народне изреке што наше што јеврејске, Ђоковић и на крају ротациони мотор. Све је то стало у ову тему. Још да неко убаци мало пандемије па можда и ванземаљаца и ето још богатије теме.
Milles_Broker
14. јун 2021. у 15.09
D-Man
(Analyst)
14. jun 2021. u 14.49

****************************************

:))

Ја доле поставим тему и линк.

Професор Зец ни једном није споменуо Вучића али мој пријатељ
Чекач одмах скаче у његову одбрану и критикује све оне који га на било који начин нападају .
Е тако и са овим лубеницама, моторима, короном .

Јебем ли га ко је овде луд а ко паметан :))

Popaj
14. јун 2021. у 15.57
marisav
(Besposlicar)
13. jun 2021. u 23.42

Osim sto su dokazano GENOCIDNA nacija jer su istrebili gotovo sve Domoroce i Indijance,
******************************************************************
Nisu Indijanci i drugi domoroci baš bili toliko romantični, kako bi se pomislilo na prvi pogled...

„Inka žrtvovano dete drogirano kokom i alkoholom

Najlepše devojke i dečaci u zemlji izabrani su od Inka za žrtveni ritual Capacocha. Mesecima su bili spremni za smrt - i smirivali se alkoholom i drogom.”
https://tinyurl.com/vmhprmjr

P.S. Nema odvratnije, perverznije, zločin nad decom u ime „bogova” i religije!!!
eraser_s
(Biti uvek ono sto jesam-obican)
15. јун 2021. у 03.34
Popaje, oni koji veruju u Boga onako kako treba i kako piše u Bibliji, sigurno neće nikad nikome nauditi. Dok svi oni koji veruju u svakojake bogove zemlje, vetra, i druge svakojake gluposti, takvi se nazivaju mnogobožci i pagani. Oni su radili i rade još uvek gluposti usled tih svojih verovanja. Zato ne mešaj što bi rekli babe i žabe.
A u suštini iako su ti domoroci severne i južne amerike, okeanije, Afrike i Australije bili mnogobožci i pagani, ništa ne opravdava njihove postupke i ljudske žrtve, a isto tako i ne opravdava da se nad njima vrše još gnusniji zločini od strane belaca koji su se ponašali gore od zveri.
Popaj
15. јун 2021. у 06.52
Eraser,

I nasi preci su bili pagani, a onda su dosli pogani sa krstom i macem...
Popaj
16. јун 2021. у 01.12
eraser_s
(Biti uvek ono sto jesam-običan)
15. jun 2021. u 03.34

Dok svi oni koji veruju u svakojake bogove zemlje, vetra, i druge svakojake gluposti,
******************************************************************
I ja sam PAGANIN jer vjerujem u bozansku, „glupu” prirodu.
Jocko4
(observer)
17. јун 2021. у 23.40
Popaj,

Паганин, или пантеист ?
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.