Дискусије : Политика

 Коментар
Hoće li Hrvati klecati??
marisav
(Besposlicar)
13. јун 2021. у 08.38
U fudbalskoj nekad caroliji od igre, koja je i postala popularna zbog svoje jednostavnosti sirom sveta, u poslednje vreme se mafijasko finansijskim malverzacijama i novotarijama pocinje dokusurivati najistinskija draž ove igre.
Znao sam da otkad je izaslanik hercegovacki buzdovan Boban, Infantino i slične kreature postalo stabom za moderiranje i modelisanje ove igre da će uskoro to biti i početak svetskog kraja najpopularnijeg sporta.
Menjanja pravila, ugadjanja sudija i sudijskih odluka, neprimerene i nepotrebne intnervenicije u sve odnose državnih asocijacija, pojedinih klubova, česte izmene sablona i pravila takmicenja na svim nivoima dovodi fudbal u HIPERREGULISANO i LUDOKRIZOVANO STANJE.
Sa jedne strane papagajski pozivi, zovovi, a bogami i kazne u slučaju nepostovanja MESANJA POLITIKE U SPORT, a sa druge strane upravo POLITIZIRANJE IGRE, ALI PO VOLJI VODECEG TANDEMA I NJIHOVIH SPONZORA.
Najnoviji cirkus - KLECANJE NA TERENU IgračA PRE UTAKMICE U ZNAK PODRSKE RASNO UTEMELJENOJ ORGANIZACIJI BLACK LIVES MATTERS pokazuje stepen degradacije. Ne mogu se oteti dojmu da su Hrvati u pravu kad unapred dizu galamu, čak su o tome raspravljali i u Saboru Hrvatske, npr srbomrzac Zekanovic von Sibenik. Ali, naravno ne može se poddrzati ni hrvatska argumentacija za njihove razloge,,,NIJE SE,kažu KLECALO NI POVODOM VUKOVARA, POVODOM SKABRNJE, POVODOM DUBROVNIKA...itd.
Onda bi se trebalo KLECATI POVODOM SREBRENICE, PRIJEDORA, FOCE, SARAJEVA...PA VALJDA I POVODOM KOSOVSKIH PRIZRENA, GLOGOVACA, PECI I SL. Sa jedne strane pretnja svakome KO POLITIZUJE,,,a s druge strane ENGLESKI KLOVNOVI UVODE KLECANJE NA UTAKMICAMA SVOJE REPREZENTACIJE...A NE KLECE POVODOM MILION UBIJENIH, OSAKACENIH I RASTERANIH ZITELJA SLOBODNE IRACKE DržavE KOJU SU ZAJEDNO SA AMERIKANCIMA NA PREDLOG NJIHOVOG SNOBA TONIJA BLERA UNISTILI.
Dakle, za jednu CRNACKU BITANGU KOJA JE KRALA I SPLETOM SLUčAJA BILA UBIJENA OD STRANE SILEDZIJE POLICAJCA SVI DA KLECIMO!!!
A da KLECIMO ZA 78 DANA RAZARANJA KOJE SU ZAPADNI RASISTI PODUZELI 1999 PROTIV SR JUUGOSLAVIJE I UBILI HILJADE LJUDI, UNISTILI INFRASTRUKTURU ZEMLJE, OTROVALI NAROD SA NESAGLEDIVIM POSLEDICAMA...ne!!!Ne! Ako je i od ENGLESKIH KRVOLOKA, PREVISE JE!!!
Ukrajinskim fudbalerima, sa majicama SLAVA UKRAINE,,nešto poput ZA DOM SPRREMNI hrvatskih nikokgovica,,daje se zeleno svetlo, a nakon ruskog protesta povlace natpis ukrajinske dzukele ali ostavljalju majice sa ukkrajinskom državom koja obuhvata i rusku teritoriju KRIMA...pa ko vlada svetskim fudbalom do li NASLEDNICI NACI I FASI REZIMA U EVROPI!!! Veoma sam srećan sto reprezentacije u toj naći fasi igri nema,,,i nama Srbima tu doista nije mesto!!!!!
cenim_ja
13. јун 2021. у 09.56
E ebi ga buraz,,nole igra finale a ti nama pišes o rvatima...koga boli tuki za njiha...btw opet juče istukli mladi par iz srbije u splitu (oko 25 god)..
dulebg
(posmatrach)
13. јун 2021. у 10.13
Не схватам зашто уопште морамо да играмо нас Западу? За нас Исток као да није иностранство, за нас је Исток = НИШТА ?!
cenim_ja
13. јун 2021. у 14.59
dulebg
(posmatrach)
14. јун 2021. у 17.09
Чеси, Пољаци, Руси и Хрвати рекли да неће да клече. Руси кажу да немају зашто.

Већ могу да замислим енглеске звери кад их дохвате - и кад крену Црнцима да објашњавају да су Руси измислили ропство.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Unicorn Gifts?
.