Дискусије : Политика

 Коментар
Zapad je osudio mladica, ko ce
CEKAC
09. јун 2021. у 21.42
Zapadje osudio Mladica, tko će zapad?

OVO JE ZABRANJENI TEKST HRVATSKOG ISTORIČARA: Osudili su Mladića, EU kao konglomerat zla, perverzije i kriminala, može da ODAHNE!
GORAN ŠARIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU
OVO JE ZABRANJENI TEKST HRVATSKOG ISTORIČARA: Osudili su Mladića, EU kao konglomerat zla, perverzije i kriminala, može da ODAHNE!

Goran Šarić, istoričar i katolički teolog iz Rijeke, danas se za samo nekoliko minuta suočio sa globalnom cenzurom. Drugačije mišljenje ne praštaju oni koji daju okvire i narativ, pa je objektivan tekst Šarića uklonjen samo nekoliko minuta pošto ga je objavio na društvenim mrežama. Kurir ipak objavljuje zabranjeni status istoričara iz Rijeke. Tekst prenosimo integralno i u celosti.

Zapad osudio Ratka Mladića, a tko će osuditi Zapad?

Europska Unija kao konglomerat zla, izdaje, perverzije i kriminala, sad može „odahnuti”. Ili... možda je tek dobila problem? Što znači osuđujuća presuda bivšem vojnom vođi Srba u Bosni i Hercegovini? Znači li to napredak pravde i istine za bilo koga, ili samo napredak EU epštajnovske klike u obmanjivanju javnosti i prodoru snaga mraka - na istok? Pogledajte naslove medija u Hrvatskoj. Pogledajte čime obmanjuju i zaglupljuju i onako zaglupljene mase... Naslovi poput: „Tajni rat Gotovine i Mladića: Srbija je spremala pakleni plan uoči Oluje”?! Je li njima jasno da problem Hrvata nisu Srbi nego ekonomska okupacija od strane Zapada i duhovna degeneracija! Je li njima jasno da Hrvatice (kao ni Srpkinje) ne rađaju djecu i da će ovim tempom negativnog nataliteta za 50 godina nestati i Hrvatska i Srbija?!

I najvažnije, tko će i kad osuditi EU tajne i javne lidere i političke sile koje su izazvale RAT U BIVŠOJ JUGOSLAVIJI? Koji će to sud izreći osuđujuću presudu vatikanskim, njemačkim, američkim i britanskim centrima moći koji su potaknuli i rasplamsavali rat na cijelom prostoru Balkana? Ili osuda Mladića (koji je samo obični vojnik koji se borio za interese svoje nacije, kao što su se borili i ostali nacionalni lideri i generali iz BiH i bivše Jugoslavije) samo pokušaj pilatovskog pranja ruku, kroz formu Haškog suda? I da oni glume „pravdu”, oni, koji su daleko više krivi od Ratka Mladića! Oni koji vrše i nameću teror zločinačke demonkracije na cijelom prostoru bivše države? Teror perverzije, teror politike proganjanja pametnih i ušutkivanja sposobnih. Teror nametanja njihovih „vrijednosti” (pa je po novom u Srbiji žena vatrogasac vatrogaskinja, a majka koja dijete udari po guzi može završiti u zatvoru).

Ovi događaji (suludo rušenje pravoslavne crkve, maltretiranje sa „non paperima o Kosovu, stotine godina robije za Srbe u Hagu...) zahuktavaju politička zbivanja u Srbiji! Srbima postaje jasno da Srbija za Zapad nikad neće biti dovoljno mala da ne bi bila velika! Srbima postaje jasno da je petog oktobra izvršen državni udar. I da su te vlasti bile izdajničke! Otvoreno izdajničke! To nije bila suradnja s EU, to je bilo lizanje dupeta onima koji su na Srbiju bacili 25 tisuća tona bombi i 600 kilograma osiromašenog urana, koji je za 30% podigao pojavu raka, leukemije itd. u Srbiji! A mnogi ljudi u Beogradu sad primjećuju i na sebi, čudne promjene...”
CEKAC
09. јун 2021. у 21.46
Sad nije više pitanje presude Mladiću, ona će samo Srbe osvijestiti da više nikad ne dozvole da im na vlast dođu „tadići”, „marinike”, „koštunice”... odnosno oni koji su izručivali srpske generale - u ruke onima koji su dugih 77 dana i noći okrutno BOMBARDIRALI Srbiju i ubili i osakatili na tisuće građana, među njima i puno djece! Porušili državu i otrovali je kemikalijama i osiromašenim uranom! Tim razbojnicima oni su isporučivali svoje generale, čak i predsjednika! Dakle ratnim zločincima NATO zločinačkog saveza!

Koja bi država izručila svog predsjednika strancima? I onda se Čeda Jovanović čudi ako mu neki prolaznik dobaci uvredu? U drugoj državi bio bi na doživotnoj robiji.

Ja znam da su Srbi narod koji dugo trpi, šuti, pa i spava. Ali Zapad ne zna da je opasno probuditi Srbe!

EU tama se širi na istok. Tj. pokušava se širiti, pokušaj je to stvaranja prostora Tame od Londona do Crnog mora! Za stvaranje pozicija za budući napad na Rusiju! U tom smislu, Srbija je bila - prepreka, Srbija je i dalje prepreka, bez obzira na sluganstvo srpskih tzv. elita!

Srbi počinju shvaćati da u EU ne teku med i mlijeko. Jedino što svaki ne-germanski, ne-romanski mali narod može očekivati u EU je - ropstvo i teror! Dok je Srbiji OTETO 17% državnog teritorija (srpska pokrajina Kosovo), nevladine organizacije, Kostić i pojedini akademici i profesori sa Filozofskog fakulteta u Beogradu se lome da uvjere Srbe kako je njihova jedina svjetla budućnost u EU gdje Srbiju nitko ni ne zove. Interesantno je kako čovjek postane đavao kad izgubi karakter! Kako su spremni na svako poniženja, kao narkoman za gram droge kad je u krizi...

Ova današnja Srbija nije Srbija žutih, Koštunice i Tadića, koliko god se Zapad preko svojih medija - N1, NovaS i Danas trudi zombirati narod. Danas Srbi shvaćaju ono što je Aleksandar Dugin najavio još prije petnaestak godina - Srbija može promijeniti tok povijesti!
Jocko4
(observer)
09. јун 2021. у 23.16
CEKAC,

Шарићев текст су објавиле и „Новости”.
Popaj
10. јун 2021. у 07.46
CEKAC
09. jun 2021. u 21.42

I najvažnije, tko će i kad osuditi EU tajne i javne lidere i političke sile koje su izazvale RAT U BIVŠOJ JUGOSLAVIJI? Koji će to sud izreći osuđujuću presudu vatikanskim, njemačkim, američkim i britanskim centrima moći koji su potaknuli i rasplamsavali rat na cijelom prostoru Balkana?
**********************************************************************
Kada se piromani igraju vatrogasaca...
D-Man
(Analyst)
10. јун 2021. у 11.38
„Sad nije više pitanje presude Mladiću, ona će samo Srbe osvijestiti da više nikad ne dozvole da im na vlast dođu ”tadići„, ”marinike„, ”koštunice„... odnosno oni koji su izručivali srpske generale - u ruke onima koji su dugih 77 dana i noći okrutno BOMBARDIRALI Srbiju i ubili i osakatili na tisuće građana, među njima i puno djece!”

Да, свако нормалан би очекивао да ћемо се ми Срби освестити након свега што нам је Запад чинио и чини али се то, на жалост, ни до дана данашњег још увек није десило.

Тај процес освешћивања траје толико дуго да сматрам да више није ни могућ. Ми Срби смо данас, генерално као народ, у једном другом процесу а то је процес апсолутне апатије, назаинтересованости те испирања мозга. Шарић, дакле, греши када мисли да ће Западне гадости да нас освесте. Тешко се освестити када народ гута сплачине попут разноразних фарми и сличних перверзија.
CEKAC
10. јун 2021. у 12.00
Još jednom:

Ova današnja Srbija nije Srbija žutih, Koštunice i Tadića, koliko god se Zapad preko svojih medija - N1, NovaS i Danas trudi zombirati narod. Danas Srbi shvaćaju ono što je Aleksandar Dugin najavio još prije petnaestak godina - Srbija može promijeniti tok povijesti!
zlatiborac
10. јун 2021. у 12.31
„Još jednom:

Ova današnja Srbija nije Srbija žutih, Koštunice i Tadića, koliko god se Zapad preko svojih medija - N1, NovaS i Danas trudi zombirati narod.”

Opstepoznato - sto znaju,pevaju i dzivdzani na grani..

p.s. i jednom receno - sasvim suvisno...
Tehnicar
(Tehnicar)
10. јун 2021. у 13.29

Vjecni sram, osuda i stigma svima onima iz predhodne vlasti, koji su oteli i na silu izrucili naše generale i politicare sudu u Hagu.

Međutim, to ne znači da ova vlast to ne bi uradila, jer eto predsjednik pred našim ocima vodi ljubav sa savjetnikom Blerom, Srederom, Klingtonom, Bajdenom . . .

Vashingtonski i briselski sporazumi, koje je podpisao nas presjednik su ništa manje izdajnicki i sramni.

CEKAC
10. јун 2021. у 15.53
Tehnicaru

Zašto onda nije isporucena Radeta?

Tehnicar
(Tehnicar)
10. јун 2021. у 18.52

To sto Radeta nije isporucena je dobro, mada nije jasno sto su je i tražili. Jel ono zastrasivala svjedoke protiv seseljuge?
Morao bi da pitas nju?

Strasan junak taj tvoj Vucic! Hvala mu sto je nije predao, ali je predao siptarima onih desetine hiljada kosovskih srba, koji se hrabro odbranise i prezivjese nato agresiju do briselskih sporazuma.

A, da se malo podsjetis:

https://www.youtube.com/watch?v=CLru5IC4GSQ

https://www.youtube.com/watch?v=5Rdy0DK5cUs&t=1420s
CEKAC
10. јун 2021. у 19.27
Ocigledno da nemas ili ne želiš reci pravi odgovor.
O ovim tvojim dokazima apsurdno je raspavljati. Uvijek se pozivas na one dokaze koji su ustvari neosnovane pricice tvojih istomišljenika.

Ja te razumijem i ne pitam zbog čega ne volis Vucica, ali, ako ga podržava skoro 80% Srba, ili ti Srbi ili ti nisi u pravu?
Imaj u vidu cinjenicu da ja nisam sljedbenik Vuciceve politike, niti sam mu privatno blizak, niti mi je intencija da branim njegove postupke, ali
brate dragi pretjerali ste. Ne možeš ama bas sve proglasiti za loše.
Ima dosta toga i dobro učinjrnog.
Konacno mi ne znamo kakve su karte bile na stolu prilikom raznih poltickih razgovora i dogovora. Nikada u polici dogovori ne pokazuju smisao u kratkom vremenu...
CEKACПорука негативно оцењена. Покажи

CEKAC
10. јун 2021. у 19.32
Sogore

Samo pokusavam biti u trendu ponasanja na ovom forumu...
zlatiborac
10. јун 2021. у 21.50
Uglavnom tako - idemo dalje...
;-)
D-Man
(Analyst)
11. јун 2021. у 11.56
CEKAC,

Радета и Јојић нису испоручени због тога што је Виши Суд у Београду рекао да нема законских основа да се неко испоручује због непоштовања суда већ само због оптужби за ратне злочине.

Чињеница јесте да је исти Виши Суд (и наводно исти судија тог суда) 2008 донео одлуку да се Љубиша Петковић изручи том хашком антисрпском суду где је Петковић и осуђен на 3 месеца.
Србима се изгледа и за непоштовање суда дају дуже казне него српским непријатељима који су убијали Србе пошто ти и такви редовно добијају ослобађајуће пресуде.

Оптужбе за непоштовање суда су смешне али су и даље присутне због сталних политичких притисака и оптужби. Не кажем да Вучић има било шта у вези са тим али једне такве глупе оптужбе Хага за непоштовање суда добро дођу и Вучићу да српској јавности покаже како ова данашња власт, као, не испоручује Србе.
Међутим, да видимо шта ће се дешавати у идућих неколико месеци пошто је Србија у УН прозвана због несарадње са судом. Да видимо хоће ли се притисци наставити или ће охладити.

eraser_s
(Biti uvek ono sto jesam-obican)
11. јун 2021. у 16.32
Sekac, čudi me da uporno pokušavaš da prikažeš kako nekakva većina od kako si naveo „skoro 80 posto građana podržava” onog pajaca vuchichija?
Gde si ti to video da on ima veliku većinu građana?
Pre bi se moglo reći da je velika većina protiv njega, a ne drugačije. Ako znamo da su glasovi pokradeni, nenormalne mahinacije koje su izvedene, također se zna da dobar deo građana što iz razočarenja, što nisu dobili pozive, što iz bojkota nije glasao, i da prema tome i sličnim stvarima nema teorije da on dobije većinu glasova. Prema tome je on i njegova mafija nelegalan i neregularan na mesto predsednika koje se dočepao.
U ako je za sve ove godine uradio možda samo par dobrih stvari, a većinu užasno loše, ne može mu se nikako progledati kroz prste ili da mu se umanji krivica za rasprodaju svega što je mogao! I ne samo rasprodaja, već i zaduživanja, cenzura, diktatura...

CEKAC
11. јун 2021. у 18.25
Erazeru

Ti ne postujes cinjenice, a od mene trazis da postujem tvoje ofrlje pretpostavke.
Oni koji nisu izasli na glasanje, bez obzira zbog kojih razloga nisu izasli, suglasili su se s rezultatima izbora.
Glasanje je pravo. Ako ne koristis to svoje pravo, ne možeš osporavati zvanicne podatke.
A sada idemo na rezultate. Koliko se ja sjecam nVucic je pobijedio s nekih blizu 70% glasova. Nakon ujedinjenja Sapiceve stranke sa SNS,
dobija i procenat njegovih glasaca.
To su cinjenice, a price „pokradeno”, „bojkot” i šta ti ja znam su lupetanja gubitnika...
Tako ti srtvari stoje...
Tehnicar
(Tehnicar)
11. јун 2021. у 21.43
Cekac,
Ja ne volim i kritikujem ono sto taj spletkaros, koji si je prigrabio svu vlast, čini državi i narodu.

Možda si ti emotovno vezan?

Vodju objektivno podržava 25% stanovnistva, i to onog koji je uposlio pri državnom aparatu, kao i vaskoliku sirotinju koja je prinudjena da radi za 200 EU i sa prijetnjom otkaza, ako ne glasa.
Vlast si je ucvrstio nevjerovatnom medijskom, policijskom, bezbenosnom kontrolom pomoću najskupljih nato savjetnikai misionara.

Nije Srbija jedina, kojoj se navukao na grbacu agent stranih uticaja i lažni patriota. Puna je Afrika takvih vladara, koji su pretvorili svoje države u pustinje i groblje svoga naroda.

Nego ti lepo poslusaj(i mucni glavom) realnu ocjenu stanja advokata Parovica:

https://www.youtube.com/watch?v=VpAPMiUXsb8

samadel
(snimam)
11. јун 2021. у 22.10
Amerikanci i NATO aliansa, vlasnici Haškog suda osudili su Mladica.
Ti isti su oslobodili ratne zločince koji su ubijali srpski narod, palili sela i decu klali.
Naser Oric, Gotovina i.t.d.
-------
Mladić je za njih kolateralna šteta, kao kada su bombardovali i ubijali decu u Srbiji.
To je Haški NATO tribunal!
CEKAC
11. јун 2021. у 22.19
Ne poricem ja Tehnicaru da je mali rijetka vidra, premazan bojama kao Vinetu, kao mace - uvijek na sve četiri.
I nisam ni najmanje za njega emotivno vezan. Zapravo nisam ni za koga izuzev porodice.
Ali, ako bismo htjeli biti objektivniji u oscjeni n jega kao predsjednika, onda moramo poći od cinjenice STO JE ZATEKAO, a KAKO JE SADA. Mislim da je to jedino mjerilo zasnovano na cinjenicama, a ostalo su sve pretpostavke.
Da vidimo prvo kakvo je stanje privrede? Odbrane? Skolstva? Zdravstva i da ne nabrajam. Kada to usporedimo u trenutku njegovog preuzimanja vlast i sada
eraser_s
(Biti uvek ono sto jesam-obican)
12. јун 2021. у 04.38
Čekać, žuti su napravili haos za vreme svoje vladavine, a sns na čelu sa vuchichijem od tog zateklog haosa napravili pakao.
Tebi i još par drugih koji ne vide pravo činjenično stanje je sve super što radi vučić. Zato i pišeš da imam neke „ofrlje pretpostavke”. Kada si zadnji put bio u Srbiji? Da li išao malo po selima dalje od Beograda? Onda ne bi tako razmišljao kao što sada razmišljaš jer bi video pravo činjenično stanje života radnika i seljaka koje je veoma daleko od toga što vuchichi govori i obmanjuje.
Ja kao srbin i državljanin Srbije još ni jedan jedini put nisam dobio poziv za glasanje. A moji pokojni roditelji već tri puta od kako su otišli na onaj svet! A nisu ni prvi ni poslednji. Kako je onda to moguće da mrtvi dobijaju pozive?
Poznajem isto puno drugih ljudi koji takođe nisu dobijali pozive. Takođe znam i da dosta su njih razočarani jer jednostavno nema ozbiljnog kandidata za koga da glasaju. A to automatski znači da su ti listići zaokruženi na ime vuchichija. A plus listići od većine koji su glasali protiv vuchicha su uklonjeni i zamenjeni na njihovo mesto. Tako je sebi napravio većinu.
eraser_s
(Biti uvek ono sto jesam-obican)
12. јун 2021. у 04.50
I sve te mahinacije su po tebi saglasnost?
Od skoro 7 800 000 građana koji imaju pravo glasanja, jedna trećina je izašla na glasanju.
Od tog broja četvrtina je glasala za njega. To znači da u realnosti od ima skoro 25% glasa. Svi ti podaci postoje i bili su javni do skoro.
Šta je to da i glasačke listiće izmanipuliše i tako sebi obezbedi predsedničku fotelju na dugi niz godina? Mala igra za njega!
Toliko mahinacija i pokvarenih igara koje on vodi su jednostavno da se svaki normalan čovek začudi. I još se gov...nar hvali neprekidno svojim lažima u koje samo naivni mogu poverovati. Ne silazi sa Tv. Pa jbt, dokle više?
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.