Дискусије : Косово и Метохија

 Коментар
Zaprepasten??
neroden
(nemam)
25. април 2010. у 05.31
Dragi Kosovljani , ljudi bez države i buducnosti ,dali ste i vi zaprepasteni kao gospodin Tadici sa ovim sto vam se radi na Kosovu (nema telefona)?
Dali ste ikad razmišljali da ovaj gospodin pokusava da unisti sve ono sto su nasi predci stvarali vijekovima ,pod cizmom turaka ,austrije ,,,?
Dali ste ikad razmišljali ili sumnjali u njegovu (srpsku )isktrenost?
Dali ste shvatili ? da je najveci Srpski izdajnik od vremena ,Brankovica,Srpskih Knezeva (turskih placenika),Karadordevica ,Obrenovica ,niz se ne moze nastaviti jer ovi poslije smrti kralja u Francuskoj su i zvanicno poceli da unistavaju srbiju i srpski narod.
Dali ste shvatili da njegova prevarantska njuska pokusava da vam zatre i najmanji tracak nade sa svojim izjavama koje javnost nikad neće saznati ,(zaboravite one govore koji stizu do nas preko novina i tv, to su laži i lize za malu dijecu.
Dali ste shvatili da će sva voda isteci iz Ibra prije nego Kosovo postane Srpsko i prije nego se taj isti gospodin bude i zvanicno pohvalio da je ipak nešto napravio za ljude koji potucaju po Srbiji i svijetu ocekujuci pomoć ,zaboravite sva obecanja i pomirite se sa sudbinom BEZNADA a na slijedecim izborima obavezno glasajte za ovu sadasnju postavu ako mislimo da opstanemo .
molika
(strpce)
26. април 2010. у 03.29
DA, skroz si u pravu, sve je izdao...
i Bosnu,... TIHA JEZA!!!!!!!!!!
konkluzolog
(analizator)
27. април 2010. у 17.58
Samo se pitam dali bi toliko demonstrirali da su vam Siptari pobili familije kao sto protestvujete zbog telefonije...

bojansrbin
(Pimp)
29. април 2010. у 01.28
ovaj iznad mene je [njihov] i on grani vlast- taj isti sadasnji gazda je obecavavao srbima iz krajine da će otvoriti konzulat u kninu i mnogo toga sad 5 augusta će ponovo nešto obecati i doći na parastos ;;JA SE PITAM DALI SMO MI GLUPI [kad dodju izbori]ILI SU TO NAMJESTALJKE - DOKLEN BRACO SRBI DA VODI SRBIJU NEKI [koji nisu cisti srbi nego mesanci kojim nije do srbije] ;NEK NAM JE BOG NA PomoćI'
neroden
(nemam)
29. април 2010. у 14.05
Nemoj da se brinete!
Sve ide svojim pute.
Konacno će nasa draga Srpska vlast da sjedne sa vlastima Kosova , za isti sto ,ali bez zastava ili grbova (iz samo jednog razloga ,neće siptari da se maltretiraju pod srpkom zastavom).
A najveci uspijeh Srpske vlasti su PASOSI bez kojih se neće moći u Kosovo ,ništa novo svaka država ima granice pa i kosovo .
Niste valjda toliko naiovni pa da pomislite da nas BAGRA iz vlade vuce za nos svojim lazima , ne nikako oni samo rade svoj posao .
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.