Дискусије : Косово и Метохија

 Коментар
Diploma ostala u Pristini-kako je izvuci?
ivke-1
(trgovac)
24. децембар 2009. у 09.46
Bio sam student pristinskog poljoprivrednog fakulteta 1996-97 god.

Posle sam otisao za inostranstvo i diploma i svedocanstva iz srednje skole su mi ostala dole na fakultetu.

Danas sam zvao taj fakultet ali mi je sluzbenica objasnila da je celokupna arhiva ostala u pristini i da nisu stigli da je izvuku.

Da li neko zna neki način na koji bi mogao preko neke humanitarne ili nevladine organizacije da izvucem svoja dokumenta,jer mi je ona rekla da arhiva sigurno nije unistena, a meni se ne ide dole u pristinu lično,iz poznatih razloga.
molika
(strpce)
25. децембар 2009. у 06.17
zovi kos. mitrovicu, ili oni neka ti kažu, gde se u srbiji preselio tvoj faks,
možda leposavic,
ne znam tačno, ali su sigurno sva dokumenta preseljna, leskovac, nis,,,itd...
ivke-1
(trgovac)
28. децембар 2009. у 18.22
ja sam zvao srpski pristinski poljoprivredni fakultet koji je izmesten u leposavic(ili neko drugo mesto pri granici),i sluzbenica mi je rekla da nisu stigli da izmeste arhivu iz pristine 99 god,i da je to ostalo tamo.ali da ima sigurnu informaciju da arhiva nije unistena.

da li ima neka organizacija u srbiji(nvo,ili za pomoć srbima sa kosova) preko koje bi mogao nekako da uzmem nazad dokumenta?

pepeljuga
02. новембар 2011. у 08.07
I ja sam bila student poljoprivrednog fakulteta u Pristini,generacija 95 god.Koliko ja znam dokumentacija je sacuvana,i još je na fakultetu u Zubinom potoku,tu je sada fakultet,mogu ti se raspitati,nije mi daleko,a i znam neke ljude koji rade tamo,ako još ništa nisi uradio,veliki pozdrav
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Keychain ?
.