Дискусије : Фотографија

 Коментар
Ima li živih?
inorog
(otpisani član)
22. октобар 2021. у 08.11
gde ste bre nema nikog zivog godinu celu?!?! slika li se ishta?
505
(Senior)
23. октобар 2021. у 21.38
Živi i zdravi nego šta, i Seeb je ziv i zdrav u kafani je ponekad,
ali svako svoje placa.
U fotografiji sam napredovao, slikam uglavnom sa Iphone7 a celo leto sam proveo sa majstorima na gradnji kuce. Od pro nemam skoro ništa.
Wedding fotografija i slikanje ljudi u Kanadi je ubijeno skroz na skroz .
Zadnju svadbu sam odradio prošle godine u oktobru, i gotovo, izgleda mi
gotovo zauvek. Muka mi je da podignem aparat na ljude sa maskom, a vidim na tv serijama ide i to. Čini mi se da je u domovini nešto bolje, bar što se wedding industrije tiče.
Srećni su oni sto slikaju pejsaze, makro i sve ostalo što ne nosi masku.
Seeb-VN1700
30. октобар 2021. у 21.15
Radio_Bemba
(q)
17. новембар 2021. у 08.43
Ma živi i zdravi, nesalomivi :) Slabo se slika i kod mene, vrlo malo. Rasprodao sam nešto od mojih objektiva i tako. Bio sam malo aktiviniji na jednom nasem forumu, ali tamo i nema neke diskusije samo lepe slike itd.
Na „flick-ur” sam objaivo samo četiri slike ove godine, sto i nije puno ali toliko sam i bio aktivan.
photomaestro
(foto i video)
17. новембар 2021. у 09.56
Mrdamo :-).Ne žalim se na posao.Iskreno nikad više manjih venčanja nisam imao.To sam radio u vreme velikog zastoja,inače kako drugi ja sam presrećan.U Švajcarskoj idu zabave ali u manjoj formaciji pre korone je to bilo od 200 pa na gore,a sad se svelo na 50 pa do 170 ljufldi gde smo maksimalno radili.Obavezan je sertifikat ili antigen test.Meni i odgovaraju manje zabave jer supruga i ja sami to odradimo i nemamo dodatnih troškova,a Boga mi kako godine idu osećam da je sve teže.U petak sada imam let helikopterom gde će kada sletimo na neki glečer momak zaprositi devojku pa sam angažovan da sve to fino zabeležim.Inače čekam ovaj gh6 da vidim šta će izbaciti.Silno bih voleo da ima raw format.Još nigde ne stoji da će imati ali se nadam.
car_dusan_silni
(srednjovekovni roler ruler)
07. април 2022. у 00.41
Slabo se slika skroz. Već godinama. Oprema skuplja prasinu. Sve kontam, ako kupim još jedan aparat ili još jedan objektiv možda uslikam nešto ali znam da ne bih. Tako da ne kupujem ništa, ali i ne slikam.

Izadje i GH-6 i OM-1. Jel ko pratio…ima li napretka u m4/3 formatu?
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Necklaces?
.