Дискусије : Фотографија

 Коментар
Kako krademo fotografije!
alpskiSrbin
(Mile)
06. септембар 2017. у 05.00
Veoma jednostavno.

Evo danas članak na Blicu, težak humanitarac, samo je okrenuo slike fotografa i postao poznat na BBCu, FOX njuzu i šire, nije se ni potrudio da ih malo cropira.

https://tinyurl.com/y7bwzdn7
Ovaj članak na dpreviewu, žena iz Švice uzimala fotke licencirane od tajske fotografinje, pod licencom CC0 i uzimala nagrade - „ultimately receiving first place in the Moscow International Foto Awards (MIFA) and second place in the Fine Art Photo Awards”.

http://tinyurl.com/y9rxhjzl
I na kraju, ja, idem po Bitolju, i na korzu pogledam suvenir magenete. I nađem magnet sa mojom slikom iz 2009, licencirano CC 3.0, koji to ne dozvoljava, jer nisam naveden kao autor.

Dobro, toga mojeg je bilo dosta po medijima i plakatima, ali ovaj je potpun biser. Junak se i ne javlja na mail, rekao sam da idemo na sud, i nema ga. Tako da, junaci, računajte da se nađete negde, nekad.

Sada je konkurs na Wikimedi, Republika Srpska, spomenici prirodna i neprirodna dobra, bio sam dole, računamo na neku nagradu, iz čisteg mira. Jedan mesec sam imao slikanja od Grčke, Makedonije, i R.Srpske.

Jedno prirodno dobro iz Kozare:
https://tinyurl.com/y78yx2gd

pa drugo:
http://tinyurl.com/yb3xgcgl

pa neprirodno iz Manastira Moštanice:
http://tinyurl.com/ya2neuxw

inorog
(otpisani član)
07. септембар 2017. у 15.06
fascinantno, da je neko to uspeo da izvede i da ga pre nisu provalili ...
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.