Дискусије : Неплодност

 Коментар
Pomoć posle et
lavinija
12. новембар 2012. у 16.45
Zanima me da li ste posle et imale neku pomoć, tipa da vam neko kuva, ide u prodavnicu i sl. Tu mislim na muza, mamu, svekrvu...
Ne znam da li da muž trazi neki kraci odmor ili slobodne dane ili da zovem mamu kod mene par dana.
Znam da neki kažu ponasati se normalno, u Srbiji se još uvek preporucuje lezanje, bar 3-4 dana, a ako mi niko ne bude tu, ne znam kako bih onda do prodavnice, ne bih da vucem stvari, ko bi kuvao itd.
Kako ste te stvari regulisale?
Milica83
(raspevana)
12. новембар 2012. у 18.39
Ja sam zbog hiperstimulacije bila prikovana z akrevet 4 dana imala sam jake bolove uzasne, mogu sa ove distance d aih uporedim sa onim prvim početnim porodjajnim bolovima, ja nisam mogla ni u wc da idem a kamoli nešto drugo. Muž me je negovao, posle 4 dana sam malo zivnula i mogla da setam, posle 7 dana ko nova sam bila, ali mi je stomak bio kao da sam u 4-5 mes trudnoće.
lavinija
14. новембар 2012. у 03.52
Hvala, nadam se da neću imati hiperstimulaciju, ali znaci bolje je da muzu kažem, da uzme par dana odmora?
vangog
(sales executive)
14. новембар 2012. у 06.29
Ja sam drugi dan posle ET zavrsila u bolnici zbog bolova. Odlezala sam tamo 3 dana, primala neke infuzije i pustena kuci.Leukociti su mi bili uvecani kao i levi jajnik..na otpusnoj listi piše hiperstimulacija ili infekcija..ni oni nisu bili sigurni šta je u pitanju.
Te prve dve nedelje sam se bas cuvala u smislu da nisam dizala ništa teško i radila samo ono sto moram. Danas sam isla na prvi ultrazvuk i hvala Bogu sve je ok. Da napomenem da i po izlasku iz bolnice imam neka probadanja i sva sam naduvana, ne mogu dugo da sedim itd. No Dr kaže to je normalno da ne panicim. Kaže ne valja sport i nikakvo dizanje nečeg teskog..itd.

Tako da bi i tebi isto preporucila..ja isto odem do prodavnice (ali ne vucem ništa teško, kupim par stvarcica), spremim nešto za jelo, raspremim kuci...sve umereno. Kad osetis da se umaras ostavi sve i lezi...i biće sve ok :)
dutila
15. новембар 2012. у 12.47
Ja sam prvi put lezala i cuvala se i nisam uspjela ,a drugi put se normalno ponasala čak i radila samo nisam dizala teško i evo me za 3 sedmice otprilike rade carski cekam 2 mala djecaka nakon 10 godina .Srećno i samo se opusti ja kad sam se najmanje nadala uspjelo
majaman
(ekonomista)
15. новембар 2012. у 16.47
ja takođe nisam imala nikoga u blizini,muž ujutro ode dodje popodne.ja sam se organizovala unapred znaci kupila sam za tri četiri dana sve a ono sto nisam tj zaboravila sam bez toga se moglo...:-)
mleko hleb tost jaja nešto sto je neophodno u kuci

bitno it je dobro raspoloženje da se opustis sto vise uz daljinski muž neka ti prinese šta ti treba oko kreveta i uzivaj .
ja sam pila bensedin naredna tri dana da bih bila sigurna da sam opustena .pila sam ga na odobrenje lekara jer iako sam delovala sama sebi opusteno nisam bila jer u ovoj situaciji nije nijedna od nas

pozdrav i puno sreće ti želimo ja i moja beba koja mi sada pajki kod mene u krevetu
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Unicorn Gifts?
.