Дискусије : Труднице и мамице

 Коментар
Bakterija stafilokok kod devojcice
biserplavi
(dizajner)
25. јун 2015. у 15.49
Drage moje moja maloj od nepunih 6 godina je kostatovana stafilokokna bakterija u valvuli ,u njenom donjem vesu je bilo sekreta pa smo uradili analizu i nasao se stafilokok dr je predlozio antibiotik koji nije uopste uticao šta i kako na biljnoj bazi ako postoji predlozili su mi origano kapi i šta još ako neko zna?
BEHEPA
26. јун 2015. у 18.04
Probajte drugi antibiotik. Taj možda nije bio odgovarajuci ili terapija nije dovoljno dugo koriscena.
Tajci
(...)
27. јун 2015. у 01.19
Moj otac se dugo borio sa stafilokok aureus. Koliko znam ta vrsta je najupornija. Primio je sve moguće vrste antibiotika i ništa. Smanji se broj pa se opet razmnoze. Onda smo nabavili manuka med koji je na svoju ruku mazao direktno na ranu koja je bila inficirana. Popio je uz to dve tri kutije palitrexa i nema vise bakterije već mesecima. Doktori su zbunjeni ali to je naše iskustvo...
Ka
27. јун 2015. у 05.15
Ja bih se konsultovala s ginekologom.
Mi smo imali negativan nalaz brisa, ništa nije nadjeno, a ves prljav. Prskali smo sprej Octenisept par dana, i sve je prošlo.
tamara
27. јун 2015. у 05.33
Treba ponoviti terapiu,moguće da nije dovoljno jak antibiotik jer se deci prepisuje po kilazi ako se ne varam.dzus od naranzde bi trebao pomoći pri isteravanju bakterija?!
kayleen
(bankar)
30. јун 2015. у 11.07
Ako ste u Srbiji ima covek u Novom Sadu ;fitoterpeut ... mojoj sestricini (8 godina)je pomogao u lecenju eserihije koli...skoro dve godine je samo suzbijala tabletama,a posle caja je skriz eliminasala i već godinu dana kontrolisu ,nalaz sterilan.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.