Дискусије : Труднице и мамице

 Коментар
Letovanje sa sitnom decom
Nana101
28. март 2015. у 15.13
Grrr, kuckam po drugi put, Pošto mi Se poruka nije „primila”.
Ukratko, Imate li neku konkretnu preporuku za letovanje sa decom od 4, 2 godine I 2 Bebe? I 4 odraslih. U maju. U srbiji, grckoj Ili crnoj gori, u banji ili na moru. Isli bismo avionom I iznajmili kola.

tamara
28. март 2015. у 18.45
Pa bas letovanje u maju, ne znam, srbija, cg, banje mogu lako zadnjih godina biti hladne za maj koji smo navikli.sokobanja, vrnjacka banja ok za taj uzrast ako je hotel na dobrom mestu,za kratki odmor, mislim da je tamo 5dana dosta.grcka gde god da odes biće ti dobro a cg-rafaelovici, becici su dobri za taj uzrast, pristup kolicima je ok.ima još neka mesta ako se setim kako se zovu napisacu.
skoljka
(student)
28. март 2015. у 20.32
Nemam neki prijedlog, al samo da kažem da smo mi prošle god bili u maju/ junu u cg i voda je brrr, samo je muž plivao malo u moru, djeca i ja ni slučajno. A i vrijeme je bilo onako, toplo, al ne bas za plazu. Možda vam je grcka tad bolja, nemam iskustva, al mislim bolje juznije.
Valenciana
30. март 2015. у 16.15
Ako ste spremni da idete malo dalje preporucujem Kipar. Dovoljno je toplo u maju, mi smo plivali i u moru i u bazenu. Nije još guzva jer nije sezona, i nigde nisam još videla toliko restorana sa igraonicama kao tamo. Mi smo isli kad je cerka imala dve i po godine, super je sve ispalo.
mama-2
(ako ne pocnes neces ni zavrsit)
26. април 2015. у 06.37
Ovih dana bas tražim neku destinaciju za letovanje.Idem sa 2 babe ,jednog dedu i 2 deteta.))) Odlucila sam se za Slovenuiju,odnosno još uvek ne znam u koju bih banju.
Evo ti link agencije Kompas,cisto da vidis ima raznih komleksa i akva parkova itako to.Ujedno bih molila da ako neko može da mi preporuci za koju da se odlucim jer su sve lepe.)))
http://www.kompas.rs/wellness-spa
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Necklaces?
.