Дискусије : Труднице и мамице

 Коментар
maja3s
(diskutant)
03. март 2015. у 18.49
Нисам отварала видео снимак касно је ипак би да спавам вечерас...

Сутра...

За вас које сте трудне и на било који начин осјетљиве не отварајте видео снимак јер ако босанац (полако болан ) не може да гледа мора да има неких сцена :((((
maja3s
(diskutant)
03. март 2015. у 19.03
Написала сам ти на ипад-у и недтсфе натерије... Нећу писати опет ...

Пробуди мужа ако спава и попричај с њим..ја сам једном гледала нешто на тв-у ( о томе сам писала кад ми ке недтсло батерије ) ужасно да ми је мало фалило да не зглајзам :((

Да нисам пробудила мужа да поразговарам с њим не знам шта би са мном било
out_of_control
(desno pomoćno smetalo)
03. март 2015. у 19.05
Od čega Njanja?
Od toga koliko video nema smisla ili stvarno vjerujes u ovo?
Meni je zalije ovo dvoje djece koja su natjerana da pred kamerom pricaju šta su napricali.
Cuj, ubije se 365 beba godisnje, u jednom gradu i to se sakrije??!!
Pa ovo je materijal za neki horor film.
A imena nastavnika, svjestenika i policajaca nije lako naći na internetu
Ne može biti vise „fake” nek sto jest.
Majo, možeš slobodno gledati, nećeš imati nocne more. :P
skoljka
(student)
03. март 2015. у 21.57
U zivotu ne bi ovo otvarala. Niti ista u vezi sa pedofilijom i sl, to je cisti horor. Svi znamo da postoji al dal treba sebi da stvaram još veću muku.
PustaZelja
(i posle mene - ja)
04. март 2015. у 01.09
Ništa mene ovo ne iznenadjuje.
maja3s
(diskutant)
04. март 2015. у 02.35
Мало сам погледала... Видео је дуг сат времена немам ја времена за то :))

Незнам гдје живиш Њања и зашто те ово изненађује... Неки тврде да вјерујем у теорије завјере и разноразни догађаји који су се у свјету десили уствари су намјештени... Па бар то ми Срби треба добро да знамо... Вадили нам бубреге за трансплатацију и сад негирају а вадили их за своје људе...

Пуно је шљама у свјету а ми као појединци не треба да се бојимо већ да се заштитимо и нашу дјецу колико је могуђе...
sharlota
(bez zanimanja)
04. март 2015. у 07.33
zidovi prepuni fotografija nestale djece za kojom se traga godinama je jedan od prvih sokova koje sam dozivjela dosavsi ovdje.
fakat je da određeni broj djece nestane u kanadi I usa I toj djeci se izgubio svaki trag-jednostavno ih nema ni među mrtvima ni među živima.
price o uticajnim pedofilima , pedofilima djecijim dobrotvorima itd izlaze na vidjelo nakon odredjene vremenske distance I nakon njihove smrti.
Covjek otisao u svemir, sletio na mjesec, izmislio razne spijunske mreze a ne može da se nadje bas ni jedno dijete sa nekog od panoa mnogobrojnih americkih prodavnica (!?)

Cuvajte se I cuvajte svoju djecu.
maja3s
(diskutant)
04. март 2015. у 07.43
tajni obozavaoc ti je dao plus sharlo :))

PustaZelja
(i posle mene - ja)
04. март 2015. у 09.15
Ne radi se ovdje o klasicnoj pedofiliji. Ovo je kult koji funkcionise kao jedan „mali” community. Zvuci logisticki neizvodljivo - čitava skola pripada kultu?! - međutim, ovo je generacijski i prenosi se sa koljena na koljeno. Svi su oni nekada bili djeca koja su prolazila kroz sve o cemu ovo dvoje djece prica. A kad si kao dijete nečemu izlozen i kad još u tome svemu ucestvuju i mama i tata koju djeca inače smatraju za oslonac, autoritet i nekog kome vjeruju, onda ta djeca i nemaju bas razlog da sumnjaju da to što rade je pogresno.

Obzirom da pripadnika kulta ima među „ljudima” iz svih bransi i zivotnih sfera, nije nikakvo cudo da bebe koje se žrtvuju nestaju - ko da je problem soc. radniku falsifikovati prirodnu smrt bebe (uz pomoć doktora koji je takodjer clan kulta). Vjerujem da se neka od žrtvovane djece vode možda kao ziva i usvojena od strane novih roditelja. Neki fajlovi se zagube jednostavno, neki podaci izgore u pozaru, itd.
out_of_control
(desno pomoćno smetalo)
04. март 2015. у 14.30
Naravno da je logisticki neizvodljivo. Previse strasno I komplikovano da bi bilo istina, ali s obzirom da se desava na zapadu, sto da ne? To je I poenta ovog videa.
Zar mi stvarno nemamo pametnijeg posla nego nonstop da se bakcemo s tim kako je na zapadu I kako su samo tamo nemoralni I rade grozote? Zar pedofilija I bolesni umovi poznaju pasose i granice? Mi to izgleda radimo da bi se osjecali boljima i ljepsima u svojoj kozi.
Trebamo gledati svoju djecu, svoje drustvo, puno je nesrecnih, zlostavljanih, siromasnih, gladnih. Mi kao da bjezimo od svega toga. Pripazite vi na svoju djecu, komsijinu, djecu od rodbine, i ne samo ovi sto su u Amerikama (pa po njoj drvlje I kamenje), nego svi, pa I oni kod kuce u Srbiji.

A ova djeca kao sto rekoh, meni ih je zao. Da pricaju one gluposti onako javno... strasno. Kad se prica o detaljima zlostavljanja valjda im se treba skloniti lice i zastiti identitet. Šta rade na internetu i youtube?
Djeca kažu da će da idu da žive s mamom I bakom da ostavljaji tatu zar ne? Svakakve budale će da smisle price i na razne nacine ocrniti drugog partnera ne bi li dobili custody. Bezveze je video skroz. A nasao se neko odmah da ga prevede I okaci... svasta.
PustaZelja
(i posle mene - ja)
04. март 2015. у 15.03
Ja stvarno ne znam Out koji je tebi... Ko prica o zapadu i olajava zapad? Kakve veze zapad ima sa satanizmom? Svuda u svijetu imaš satanista a desilo se da je eto bas ovaj slučaj iz Engleske, pa šta?

Druga stvar, o djecijoj psihologiji ništa ne znaš - to je jasno kao dan iz tvojih komentara i tvoje reakcije na onaj video. Ako tebi nešto izgleda nemoguće i nepojmljivo, ne znači da nije istina i da se ne desava. To kao prvo.

Kao drugo, onakve stvari je teško čak i izmisliti a tek prepricati ih na način na koji ona djeca pricaju. Pricaju onako jer su odrastali s tim; to je ono sto znaju i oni to smatraju za OK jer im je tako predstavljano od oca, skole, svestenika i ostalih kojima djeca vjeruju a koji su u tom kultu.

A sto bi im se krio identitet? Treba lice žrtve da se zna a ne da se krije. I previse detalja ima o pojedincima, i to intimnih, da je vrlo lako ispitati da li djeca lažu ili govore istinu. A nekome nije bas u interesu da to sve pretresa i objelodanjuje.

Ako ti je promaklo, djeca su odezeta bez ikakvog povoda i objašnjenja i već 4 mjeseca ih neko „stiti” (po videu, a ko zna otkad je i video). Vjerovatno zato da se snimak javno objelodanjuje jer davljenik se i za slamku hvata.

out_of_control
(desno pomoćno smetalo)
04. март 2015. у 16.13
Što se frke oko zapada, dovoljno je procitati par prijasnjih komentara I komentare na originalnoj diskusiji na „politici”.
Što se psihologije tiče koji je tvoj rezon da nešto ne znam I šta ti kao znaš a ja ne znam?
Tvoj jedini argument na nečiji komentar ja da ta osoba ne zna šta prica I da ima nekih unutrasnjih problema.
Treniram se zdravstvenog radnika, valjda znam gdje su granice objavljivanja nečijih podataka, lica I prica, a pogotovo djecijih?
Što se tvoje logike tiče, nestaje, ubije se 365 beba godisnje, to je samo u jednoj generaciji (oko 20-25 god) oko 7500 beba. To je puno trudnica, doktora, ljudi koji se bave papirima koji duguju odgovore ljudima, naciji, svijetu. moguće u pravom zivotu? Ne. U nekom scifi/horor filmu ili prici? Da?
Ne znam stvarno ko je blesaviji ovdje, neko ko u to vjeruje ili ja.
PustaZelja
(i posle mene - ja)
05. март 2015. у 17.34
Treniram se zdravstvenog radnika
__________________________________

??? Pa šta? I to te čini kompetentnom u vezi sa nečijim ličnim podacima? Nije to neki veliki plus jer i u vasoj bransi ima svakakvih duduka, cast izuzecima. A ima i zdravstvenih radnika satanista, pa šta? To treba valjda da je neki argument sto ides u skolu za zdravstvenog radnika?

Ja na ovu temu pricam konkretno o prilozenom videu i na osnovu vise stavki, vjerujem u tacnost ovog videa.
out_of_control
(desno pomoćno smetalo)
05. март 2015. у 23.33
Bolje I tako, kako ti kažeš da lupetam utaman, nego da mi jedina kompetencija I argument budu uvrede. Zato je ova diskusija i spala na nivo koji jest, zbog vas ultra kompetentnih.
Ko god šta zucne, a da je „against the grain”, taj je idiot I lupa gluposti.
Pošto smo mi vecina duduci, sljedeci put kad negdje zaskrpi sa zdravljem, nemoj nama da trcis.
Ima na google I youtube svasta, kako se ljeciti maslackom, kanabis uljem I sl pa ozezi, sve je istina :P
out_of_control
(desno pomoćno smetalo)
06. март 2015. у 00.36
I btw, tvrdnje da su ova djeca zlostavljana ne znam da li su 100% tacne ili ne. Samim tim sto pricaju o tome je dovoljno da se vidi da nešto nije OK.
I da je video „fake” I isto tako tvrdnje o zlostavljanju, ono je tu jer su djeca natjerana da pricaju o tome.
Cijeli video je „off” I odvratan, to nisam nikad porekla.
Vrijeme će pokazati čitavu istinu.
Ko je psiholog ili ne, nije bitno, svi mi imamo djecu I znamo kako se ponasaju kad su Ok, kad lažu, kad su bolesni, depresivni... nije meni moje Djed Mraz ubacio kroz dimnjak prošle godine pa da nemam pojma, al tako je ispalo. Al jbg nismo svi studirali Frojda i „izbacivanje ega” iz djece s „odrednjenim sredstvima”. Nemoj ti PZ samo da divanis o kompetentnosti pliz...
out_of_control
(desno pomoćno smetalo)
06. март 2015. у 03.12
http://wideshut.co.uk/hampstead-abuse-allegations-online-vigilantism-post-saville-world/

http://wideshut.co.uk/judici al-review-hampstead-abuse-allegations-reveal-coaching-likely/

http://wideshut.co.uk/hampstead-abuse-allegations-court -seeks-removal-videos-campaigner-flees/

Evo i druga strana novcica, posto se vjeruje u sve sto je na netu, ne vidim razlog da i ovdje nema istine. I nigdje ne vidim da se spominju imena djece, čak i piše da su sakrivena iz privatnih razloga.
Vredi iscitati i sve komentare, tamo ima dosta dodatnih informacija.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.