Дискусије : Труднице и мамице

 Коментар
Potrebna mala pomoć
europa
12. фебруар 2015. у 10.00
Pozdrav svima.Ja se izvinjavam sto tema nije povezana sa
rubrikom ali vi ste ovdje najaktivnije u odnosu na druge ?!!Naime imam jedno pitanje:
Kako pronaći osobu u Srbiji ako nemate adrese ni broja telefona a nepoznate nikog u tom mjestu..nije na fejsbuku ??!!Tražim dobru prijateljicu koju nisam godinama vidjela.Živi u Temerinu koliko sam čula!!Hvala unaprijed za svaku pomoć.Svako dobro vam želim.
Gala06
(......)
12. фебруар 2015. у 10.55
Pa Temerin je malo mesto, mislim da se tamo svi znaju. Nadji bilo koga ko živi u Temerinu, mora da prijatelj ima nekog prijatelja, pa ovaj... Ja imam drugaricu koja živi u Becu, ali je rođena u Temerinu, pa ne znam da li zna s obzirom da je dosta prošlo od kada je napustila Sr. Ali mogu da je pitam, samo mi reci koga tražim?
elastigirl
(mrs. incredible)
12. фебруар 2015. у 12.11
Imaš na internetu telefonski imenik za Srbiju: http://www.11811.rs/belestrane/index - pa za ime mesta ili opštine ubaciš Temerin i proveriš da li ima osobe koja se zove kao tvoja drugarica. Ako nje nema u imeniku ili je promenila prezime bar možeš da nađeš neke njene rođake koji još tamo žive ako joj prezime nije previše često. Možeš naravno i pretragu po adresi ako se sećaš gde je tačno živela.
europa
12. фебруар 2015. у 14.14
Gala..Elastgirl hvala vam na pomoći.
Problem je taj da je ona udata tamo vise od 10 godina,ja nikog tamo nepoznajem tako da nemam koga da pitam?!!Inače je iz Bosne..rodbinu njenu takođe ne poznajem,sestru ima al je nikada nisam upoznala.Malo mi nezgodno ovdje javno objaviti njeno ime.Preziva de Milinovic
Teogopa
(HECTBAPHA)
12. фебруар 2015. у 14.49
Nadjes bilo koga iz Temerina na FB i zamolis da je potraže. Ja bih je potražila da me neko pita. Mora da je neko zna.
Potrazi nekog iz njenog rodnog mesta, neka se raspita zna li gde je ona sad.
Potrazis ljude sličnih godina, takvi će je najcesce znati.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Mantra Bracelets?
.