Дискусије : Труднице и мамице

 Коментар
Hemoroidi
Nana101
29. јануар 2015. у 18.50
35-a nedelja I hemoroidi zadnjih nedelju dana. Šta ste koristile protiv svraba? Da li su vam se povuli posle porodjaja?
skoljka
(student)
29. јануар 2015. у 20.06
Meni je prošlo posle god i po posle porodjaja:( svasta sam probala, al dok se hormoni posle dojenja i svega nisu smirili slabo šta mi he pomagalo
Pokusaj sa kantarion uljem, pa onda preparation H, pa posle porodjaja one s steroidima na recept . Ako ništa idi na tretmane ili injekcijom ili podvezivanjem.
Nadam se da ćeš imati vise sreće od mene. Pozdrav! Još malo:)
Bettina
29. јануар 2015. у 22.34
Zdravo,
ja sam se pravo namucila sa njima u zadnjoj trudnoći. Otisla sam kod doktora po kremu, na kraju kad su vidili o cemu je riječ, razrezali su ih.Preporodila sam se :)Vise nemam problema.
Poslije sam saznala za jedan recept, koji sam dala prijateljici i ona se kune da joj je to jedini lijek.Ovako: uzmes jedan krompircic i izrendas ga, zatim dodas jednu malu kasiku maslinova ulja( sto kvalitetnije) promjesas , stavi na gazu i onda na problematičnu zonu.
Nadamse da će pomoći,
svirena
(teaser)
29. јануар 2015. у 23.28
ja sam sa tim muku mucila tesku godinama a u obe trudnoće pred kraj i u toku poroda situacija je bila potpuna katastrofa. Nema šta nisam probala, od potpune promjene ishrane, do preparata h, narodnih ljekarija, which hazel pads, ma nema šta nisam pokusala fok slučajno ne otkrih i ne probah ovu kinesku mast od koje su mi se nakon samo jednog jedinog mazanja svi heomoroidi povukli i nestali- da nisam probala ne bih vjerovala, ja sam skepticna po pitanju tako cudotvornih preporuka ali ovo me je spasilo i neki dan posle drugog poroda:

http://tinyurl.com/k8k232v

Srećno!
anjale
30. јануар 2015. у 00.51
Svirena moj slučaj, evo i posle 5 i vise godina od porodjaja isti problem. Zapravo sestre su ga i izazvale nepromišljenom akcijom nakon porodjaja. Od tada katastrofa.
Videcu da li mogu da narucim ovu mast.
(Čim procitam naslov najezim se.)
S_Girl
30. јануар 2015. у 07.37
Ja sam ih imala u prvoj trudnoći i mislim da su mi bili gori od rane. Posle porodjaja su bili još gori nego pre. Meni je pomagalo da sjedim u vodi sa epsom soli. Meni je sestra nakon porodjaja dala neki lavoric koji se stavi na solju, u njeg se naspe vode i stavi epsom soli i tako sjedim 10tak minuta. To mi je davalo veliko olaksanje. Možda možeš sada to da probaš. Nakon porodjaja su mi takođe dali neku kremu da mazem i ona mi je dosta pomagala al se ne sjecam kako se zvala. Meni su se poprilično brzo povukli nakon porodjaja, al dok sam ih imala bili su grozni. Sreća u drogoj trudnoći ih nisam imala. Sretno!
tamara
30. јануар 2015. у 08.56
Bila je jedna tema o hemoridima pre, možda ima nešto korisno tamo.
Nana101
30. јануар 2015. у 13.23
Probacu to sa Epsom salts. Narucicu svireninu kinesku kremu. Problem je sto su ovde vrlo striktni pri uvozu medikamenata, tako da možda neću moći da je dobijem. U međuvremenu sam nekom ludom srećom kupila Danas od do Sada nepoznate komsinice witch hazel kremu od weleda. Kažem srećom, Pošto je vrlo teško naći tako Nešto ovde gde sam. Uz to sam procitala stare komentare sa sc, pa Sam pojela 2 jabuke pred spavanje... Ovo mi je pocelo kada Sam nedavno imala proliv, verovatno od natezanja. Hvala, drage moje.
strunfeta2
07. фебруар 2015. у 06.12
ako vas hermoidi svrbe, namocite maramicu u sirce od jabuke I držite 10 min I ponovite još koji put I svrab će nestati
Nana101
18. фебруар 2015. у 02.50
Da se pohvalim da su mi od javljanja prošli put hemoroidi nestali. Koristila sam ovu kremu: Hamamelis comp. od Weleda. Korisitla sam i druge, ali od ove silne toplote i velikog znojenja uprkos čestom pranju, dobila sam i gljivicnu vag. infekciju, koje sam se resila uobicajnom kremom Canesten. Ovu kremu od Weleda sam stavljala 3x dnevno oko 2 nedelje.
Da naglasim da već par meseci koristim tablete Daflon (venoperessor) zbog proširenih vena, tako da je i to verovatno razlog sto sam se ovako brzo oporavila, i sto moj problem nije bio naročito veliki (mada meni i dalje pregolem) u poredjenju na kroz šta su neke od vas prošle.
Pozdrav.
Nana101
24. фебруар 2015. у 23.55
vratili su se :-(
valjda će se situacija poboljsati posle porodjaja.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.