Дискусије : Труднице и мамице

 Коментар
Bronhitis kod bebe
biserplavi
(dizajner)
21. децембар 2014. у 01.26
moj beban od 5 meseci ima bronhitis osim terapije znateli neki narodni lek ili obloga za lecenje bronhitisa ?
FifthAvenue
22. децембар 2014. у 10.11
Svinjska ili još bolje guscija mast. Rastopiti jednu kasiku i kad se malo prohladi (ali da bude toplo) nasuti na upijajuci papir, staviti na grudi bebi i preko neku krpu ili peskiric da drzi toplotu. Promijeniti poslije par sati. Stavljati po bar 2 obloga dnevno nekih 7 dana. Vidjecete ubrzo da li ima rezultata. Kod nas se pokazalo jako dobro.
Bettina
22. децембар 2014. у 22.17
Zdravo,
čula sam da je kozije mlijeko odlično, navodno se pomalo daje malo djeci da se naviknu, ali za tako malu bebu ne znam. Možda kada bude veca.
Sve najbolje
tweety_m
(?)
23. децембар 2014. у 01.03
Pazite sa tim oblogama ako dijete ima temperaturu,da ne bi mast slučajno zadržavala temperaturu.Dok je dijete tako malo moraces da se držiš doktorske terapije,jer za bebu od 5 mjeseci teško da možeš ići prirodnim stvarima.Ja sam neko ko se borio sa bronhitisom,bila na Dihalaru,Urbazonu i Ventolinu godinama.Odlazila u Djecije selo, i da ne nabrajam dalje.Za bronhitis je spas klimatsko lijecenje što se kod nas radilo more/planina i tako u krug.Vodi bebca kod dr. i budi uporna i dosadna dok god ne cuje dr da su disajni organi „cisti”.
Kad su stariji možeš i terapiju med.limun i maslinovo ulje ali to je za stariju djecu koja mogu med.Do tada prati doktora i osluskuj.Želim vam brz oporavak!
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.