Дискусије : Емиграција

 Коментар
Emiru Kusturici oduzeta nagrada
Tubby
29. март 2022. у 17.03
Emiru Kusturici oduzeta nagrada zbog podrške Rusiji:
https://tinyurl.com/yszf3dmy
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
30. март 2022. у 04.17
❤💕💖😊

tačno dolazi vreme da kad neko spomene hitlera i naciste u nekom negativnom smislu, ili druga staljina, ili druga maoa, ili druga tiiiitu - da mu j..s sve po spisku.
BeliVuk
01. април 2022. у 05.05
Sasha-Mudrijash стотине хиљада Руса и десетине хиљада побијених од 2014 у источној Украјини (која је историјски Руска)то је фашизам геноцидни, добро што је Русија коначно ушла да заштити Русе.
Sasha-Mudrijash
(kreativni lik)
01. април 2022. у 05.13
pa krupniji je tu ulog od rusa u ukraini. živi bili pa videli. rusija je imala momentum kad je vratila krim - a ostavili su te svoje sunarodnike, kao i preostalih 30ak miliona po pickmenistanima po raspadu sssr-a (tada doduse nije bio momentum na njihovoj strani).
uglavnom, krupnije je ovo od „da nasi sunarodnici žive k'o ljudi” - slično kao kad je americki sever oteo zemlju svim amerima-doseljenicima (koji su je već dobrano oteli amerikancima stvarnim, koji se danas zovu native americans), a pod jednim od izgovora „da svi ljudi budu jednaki” - a oni kidnapovani afrikanci su ostali do dana danasnjeg gradjani drugog reda, potlaceni i obespravljeni u prakticno svim segmentima. (i onda stave kondolizu rajs, kolina pauela, obamu, i ovu sto će da bude predsednica kad ovaj matori odapne - cisto za slikanje, fazon „šta 'ocete, evo - je l' potomak kidnapovanog afrikanca bio i prezident”).
ma daleko im svima kuca lepa. sto dalje - to bolje.
BeliVuk
01. април 2022. у 05.19
Етнички, источна Украјина је претежно Руска. Полуострво Крим је исто, а историјски је цела источна и јужна Украјина у основи била руска од времена када су се населили са руским досељеницима у последњих 200-300 година до 1991. Народ и даље радије говори руски у источној и јужној Украјини, иако је језик забрањен у административним контекстима и у школама. Јужни и источни делови данашње Украјине нису ни постали део „Украјине” све док Лењин није дао Харков Украјини 1920. и Новорусија, Донбас Украјинској ССР 1922. У јужној и источној Украјини је проруски председник Виктор Јанукович имао већину подршке, већина тамошњих људи никада није желела антируску политику кијевског режима, а сада је чак и Зеленски забранио главне партије које представљају народ из ових региона. Дакле, да, заправо постоји много градова који су на много начина заправо веома руски на много начина унутар онога што чини границе данашње Украјине.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.