Дискусије : Сателитски кутак

 Коментар
Pomoć
Sale1971
15. мај 2015. у 17.25
Zbog preseljenje nisam vise u mogućnosti da putem satelita koristim usluge Total tv. Koliko Sam razumem njihove usluge u inostranstvu, gde živim, nazalost nisu dostupne putem interneta.
Interesuje me alternativa kojom ću putem neke iptv platforme moći da gledam kanale poput srpskog Sport Kluba, HBO... Hvala.
stlouis
(sokar)
17. мај 2015. у 01.52
Jbga Sale ispod imaš desetak tema o tome kako gledati kanale u inostranstvu.Dakle Nettv,Bosnatv,Gss media,Fasttv,Bigtv,Mediatv,Cardsharing,Balkaniyumtv,Balkantv...opcija koliko hoćeš.Sad zavisi šta i kako hoćeš da gledaš preko weba,smart tv aplikacija,box,do koliko para,šta te interesuje ...sport,film,sex,politika...sve ima svoje.Prelistaj malo teme ispod.
Sale1971
17. мај 2015. у 06.49
hvala stlouis na reakciju.
Biću malo k
Sale1971
17. мај 2015. у 06.56
Hvala na reakciji stlouis.
Biću konkretniji, nisam nacisto da li d3i može da se koristi u inostranstvu i ne razumem da totaltv ne uvede i iptv platformu za inostranstvo. U komemtarima vidim da ima dosta 'divljih' ponuda, a ono sto bi moglo da odgovara je nettv: znaci box, 15ak evra mesecno... Mislim, međutim, da u ponudi nemaju srpski Sport Klub i HBO.
stlouis
(sokar)
18. мај 2015. у 09.32
Odavno sam ih napustio (nettv)pa ne znam šta sada nude ali znam da nemaju Arenu sport i da ako hoćeš cijenu od 17 eura ili $20 mjesecno tada će da te vezu ugovorom na 2 godine.Inače imaš puno iptv servisa koji ti nude testni period od dan,dav do pet pa probaš nettv,gss media,bigtv ove ostale nemoj ni probavati.Ako si ljubitelj sporta onda bigtv,ako si ljubitelj dobre slike onda nettv
zdravko
20. мај 2015. у 15.15
Tako je @stlouis u pravu si.Samo sto su ovi iz bigtv na mnogim kanalima popravili kvalitet tako da nema neke razlike između njih i nettv da ne govorimo o hd kanalima.Čak i ovi drugi kanali su dobri ne zaostaju za kvalitetom od nettv ,možda za nijansu.Sve u svemu ok.Probao sam servise koje si postavljao ovde na forumu i nisam zadovoljan.Desi se da radi kako treba ali se desi tako da i ne radi dugo kako treba.Sto je sigurno sigurno je.Čak ima ako niste znali preko weba i nekoliko kanala u -10 kod bigtv.Skoro sam primetio.
simpatican_sam
22. мај 2015. у 05.25
Ako ti oni daju saveti ti si brate na...al ,sto bi mi rekli srbi.Jel vidis dase oni samo ...u za dinar ...es ga i ...es i on na kraju ...an hahaha.Nemoj ih slusati tvoj je izbor imaš vis enjih koji su dobri dacu ti jedan kod kojih sam i ja diler samo me potrazi na skype big.tv2...
stlouis
(sokar)
23. мај 2015. у 01.43
Zdravko nisam postavljao neke servise sa losom namjerom nego bas da upozorim ljude da ne nasjedaju na svakakve servise i ne zalijecu se.Ja se držim pali iptv servisa koji ne kostaju puno a nude mnogo.Za asada bigtv i cardsharing zadovoljavaju moje potrebe i nemama namjeru mjenjati ih.Dva servisa za $ 15 mjesecno i imaš sve.Naravno da i najveci servisi imaju problema pa tako i ovi manji ali meni lično ne smetaju.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Necklaces?
.