Дискусије : Образовање

 Коментар
Kako ide nostrifikacija naših diploma?
cvcv
(student)
02. новембар 2011. у 08.26
Kako ide nostrifikacija naših diploma? Kada kažem nostrifikacija, mislim na priznanje diploma Beogradskog Univerziteta, kao i priznanje diploma naših srednjih stručnih škola (kao što su srednja medicinska, elektrotehička, zubotehnička itd...). Hvala na odgovoru, Ivan...:)
dituartu
(eng)
31. децембар 2012. у 08.53
A zašto ti treba nostrifikacija,niko te ne pita za nostrifikovanje,to je cisto gubljenje vremena,mogu ti reci za Kanadu ukoliko si zavrsio tehnicki fakultet ono sto ti treba je da nadjes posao u struci,a da bi ga nasao moras da se pokazes na intervjuu da si dobar i da imaš prakticno znanje.Da bi dosao na intervju treba da imaš rezime kojim ćeš impresionirati poslodavca a ono sto njega interesuje je gde si radio prethodno,znaci tokom studija moras da steknes i prakticno znanje ,recimo da radis negde paralelno.
Kada nadjes posao sve ide lakse jer će sledeći naći brze,celo to vreme niko te ne pita za nostrifikovanu diplomu,oni ti je ni ne traže.
Kada odradis 4 godine u struci možeš da podneses zahtev da postanes Profesionalni Inzenjer cime definitivno ulazis u klasu potpune ravnopravnosti sa njihovim inzenjerima i diplomcima.
Ovo ti je put sve ostalo b.s.

dituartu
(eng)
31. децембар 2012. у 09.08
Mnogi kanadski diplomci da bi imali nešto da pokazu volontiraju par meseci ,znaci ni kanadska diploma ti ne znaci mnogo ako nisi nigde radio,jednostavno ljudi su prakticni i poslodavci žele prakticno znanje a ne mrsomudjenje.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Bracelets?
.