Дискусије : Италија

 Коментар
miau in umido
Nakamura
(znanje je moć)
29. јануар 2012. у 08.31
Nella realtà di tutti i giorni invece gli italiani uccidono per scopo alimentare 6-7.000 gatti che vengono cucinati prevalentemente in umido con la polenta o arrosto.
...
„seppure vietata per legge, e punita addirittura con la reclusione (uccidere un gatto è reato penale che rientra nell'articolo 544 del codice penale che riguarda il maltrattamento e l'uccisione degli animali di affezione) è ancora radicata in alcune zone specifiche dell'Italia del centro-nord e in particolare in Veneto con epicentro nelle zone di Vicenza e Verona, ma anche nelle province che stanno ad est della Lombardia (Bergamo, Brescia e Mantova) e anche in alcune zone del Piemonte e dell'Emilia Romagna”, rende noto l'associazione.
http://it.notizie.yahoo.com/aidaa-italia-si-mangiano-ogni-anno-6-7mila-141509157.html
----------
tako je nastradao i moj Žućko.
qpqp
(Half a man-Half amazing)
29. јануар 2012. у 08.47
And,who gives a fuck,realy...
Marko_011
(Libero Artista)
19. фебруар 2012. у 16.34
Nisu ti valjda pojeli macku?

Imam ja macu, ali ne dira niko u Milanu.
Nakamura
(znanje je moć)
19. фебруар 2012. у 17.18
eh Marko, nego šta su, Veneziani di m.
Marko_011
(Libero Artista)
20. фебруар 2012. у 16.34
Strasno kakvi primitivci...

Koliko je imao godina macor?

Evo moje dve ispred zgrade, prvi je macor a druga crna je zenka.

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/387811_341996282495779_100000562299699_1328104_2118162082_n...

Nemam problema ovde, ima dosta njih macke a i pse, tako da nema problema a ti u Venetu sto svima nešto prigovaraju, izgleda da su najprimitivniji i najveci lazovi.
Nakamura
(znanje je moć)
21. фебруар 2012. у 08.35
pa nisu svi losi, ima i jako dobrih ljudi, kao i svuda. Macak je bio jako mali kad sam ga dobio. I imao je svu paznju i brzo izrastao u jednog velikog lepog zutog macora. Bio je i pametan, pa su ga deca naucila da preskace neke prepone po komandi, kao u cirkusu. I imao je svoj red kad se iz dvorista vraca kuci na spavanje, otvoris vrata i on ubrzo udje. Ali bila je tu do nas jedna vila sa velikim tremom okolo i komsinica je pocela da se buni da joj macak tuda prolazi i ostavlja tragove sapica po plocicama. I ona ga je ili otrovala ili pojela, jer on nikada nije isao daleko od kuce. A njenog kera vucjaka smo svi znali i da pocastimo po necim i da ga pomilujemo. Ljudi su razliciti, a ne možeš uvek ni da se svadjas. Ipak, macak nije nikome mogao da bude toliko kriv da bi ga lincovali, nema tamo sirotinje, ali macke znaju da ti serviraju kao zecetinu, to im je valjda neki fazon.
http://rinabrundu.com/2012/02/04/paese-incivile-o-del-come-ti-metto-in-umido-il-gatto-con-la-polenta/
Marko_011
(Libero Artista)
24. фебруар 2012. у 14.53
Ima teskih budala, meni su ubili jednu takođe zutu macu u Bloku 21, ona dugacka zgrada iza Mek Donaldsa.

Maca je svako vece pre spavanja imala naviku da napravi jedan krug po simsu na zadnjem spratu oko zgrade i onda se vrati da spava.

Ulazila je izgleda ili nije kod nekog ko ima velikog papagaja i taj je ubio i bacio na asfalt sa devetog sprata uz Desetu Gimnaziju.

Snimio sam prozore sa kojeg je mogla biti bacena, otisao na nekoliko vrata, odmah im snimao reakcije i doslo je do toga da mi je jedan sumnjiv, jer ga je dete gledalo uplaseno kad je lagao da ne zna ništa a papagaj se oglasio.

Oprostio sam mu, rekao sam mu da je papagaj razlog, nije ništa rekao, bio je sav uplasen jer zna da bih ga pojeo, imam skoro dva metra a kad poludim, napadam i Americke Stejt trupere a kamoli tamo nekog slepca.

Kasnije sam razmišljao i shvatio sam da sam pogresio, trebao sam da ga isprebijam na mrtvo ime, onako kako su me neki savetovali koji su videli mrtvu macku na asfaltu i objasnili da macka nije sama pala, već da je udario necime po licu i onda je mrtva ili ranjena sama pala a da macke i da padnu sa te visine, mogu noge samo da povrede.

Ti koji su me savetovali, otrovali su im pse kod nas.

Zao mi je za tvog macora, imam i ja jednog mazu, znam da nisi u svojoj zemlji bio, ali mojoj macki bude li falila dlaka, propisace krv, drugacije stoka ne kapira.

Zecetinu ne jedem, ne kapiram kako zivot nekog zeke može da kosta 5 eura a mesa usput i nema šta da se pojede.

Slabo meso doduse i jedem, previse jako za mene, jedem laganiju hranu.
Nakamura
(znanje je moć)
24. фебруар 2012. у 15.30
ja sam isao u tu gimnaziju, a bilo je tada i nekoliko njih iz tvoje zgrade sa mnom u razredu.
Pa cudni su ljudi. Nije taj macak jedini koji mi je nestao, ovde mi ih je nestalo desetak i znam i ko mi ih je pokrao. Doznao sam i da ih je prvi komsija ubijao i bacao u sumu. Jednom su mi odneli 5 malih macica i dva lepa odrasla macka istog dana (imam i njihove slike). Ja ih hranio prvoklasnom hranom, zdravi lepi pitomi, ali šta dalje ? Jel treba sa nekim i da se tucem ? Ne mogu vise ni da razmišljam o tim stvarima, jednostavno sam odustao od cuvanja zivotinja.
Marko_011
(Libero Artista)
03. март 2012. у 16.51
Živeo si među nekim manijacima i bolesnicima.Ja moje pustam da se malo prosetaju i eto njih nazad posle 15-ak minuta.

Trebao si da prijavis u organizaciju za zastitu zivotinja u Italiji, koji nisu bas tako pasivni kao kod nas i imaju svoje advokate koji idu po sudovima a tebe ne kosta ništa.

Inače ja nisam iz 21 Bloka, nego iz 70-og Bloka, tu sam samo živeo neko vreme i iznajmljivao stan.

Imao sam lep pogled na Usce, Kalemegdan i Siv a mislim da je to ujedno i najlepsi pogled u Beogradu.

 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Necklaces?
.