Дискусије : Италија

 Коментар
Da li smo vredni diskusije ITALIJA?
jocika
01. новембар 2011. у 12.26
Cao svima ,zar vam se necini da je ova diskusija mrtva.Dali se neko seca koliko smo se borili za diskusiju ITALIJA.Ja se skoro nikada nisam javljao,ali je bilo zadovoljstvo citati komentare dovle ,luxera,donne,dugo nisam video ništa zanimljivo ovde...
florenco
01. новембар 2011. у 16.26
Vrdi, vredi. Nekad dobiješ veoma dobar savjet i predlog, koji te spasi mnogog maltretiranja. Nekad te neko uputi kako i šta da radiš u vezi svojih prava, obaveza i spasi ti veliki novac koji bi iz neznanja potrošio ili platio nepotrebno. Nekad jednostavno razmijeniš mišljenja. Nekad se posvadjamo na pasja usta, a posle opet sve OK jer znamo da je to bez zle namjere. Nekad te neko sasluša kad niko drugi neće... ima svega. Zato treba i mora da postoji i ova diskusija.

Evo najnoviji savjet: Po novim propisima, da bi na osnovu muža ili žene mogli da tražite državljanstvo, on ili ona moraju imati državljanstvo italije najmanje dvije godine.

Valjaće ovo nekom!
Nakamura
(支持卡扎菲)
03. новембар 2011. у 14.29
zar vam se necini da je ova diskusija mrtva
-----
to je zato (da razjasnim), sto nasi u Italiji mnogo rade i nema se vremena za internet druzenje. :)
forza ragazzi !
djdj
05. новембар 2011. у 11.03
nije previse aktivna al nije mrtva
florenco
08. новембар 2011. у 14.46
Malo je zamrla, ali takvom smo je mi napravili. Šta ćeš kada se nema vremena, a bilo je i nekih ljudi koji su svaku diskusiju pretvarali u licni obracun, pa je i to rastjeralo ljude. Jednom sam čak pomislio, zbog ogromne količine mržnje koja je ispoljena, d ato radi neko ko je ubačen da poruši ovu diskusiju.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Earrings?
.