Дискусије : Република Српска

 Коментар
Srećan ti rođendan Djenerale!
sarmer
(sarmer)
11. март 2012. у 17.58
Danas 12-og marta nas Djeneral Ratko Mladic slavi rođendan...
E pa dragi nas Djenerale nek ti je sa srećom i da nam te bog pozivi još dugo, dugo...
Kakapo
16. мај 2012. у 21.16
Ratko Mladić je mentalni uzorak onog najgoreg ljudskog materijala koji je u svojim akademijama i kasarnama fabrikovala bivša JNA, primjer potpunog ideološkog konvertitstva i izdaje svega u šta se taj soj ljudi lažno zaklinjao. Mladić je bio zadojen radikalizmom i epskim nacionalizmom i nikada nije postao istinski poštovalac svih naroda bivše zajedničke države. Školovao se za osvetničko nasilje nad drugim narodima. Taj će zanat na najsvirepiji način primijeniti u Srebrenici. Kao oficir bio je surov, arogantan i bolesno ambiciozan. Ostalo je zabilježeno da je kao komandant pješadijskog bataljona u Kumanovu jednog dana istjerao sve vojnike albanske nacionalnosti koji su radili kao kuhari ili trpezarci u vojničkoj kuhinji, rekavši: „Neću da mi Šiptari truju vojsku!”
Kad je postao komandant Kninskog korpusa, Mladić je, žareći i paleći po tom kraju Hrvatske, poput zvijeri koja je dugo čekala taj trenutak, najzad osjetio miris krvi. Više ga niko nije mogao privoljeti na mir. Postavši komandant Vojske Republike Srpske, partizansku petokraku je zamijenio četničkom kokardom. Svoje političke mentore, Miloševića i Karadžića, uvjeravao je da u ratu u Bosni i Hercegovini politika nema šta da traži i da interesi Srba mogu biti ostvareni samo topovima. U Beogradu se hvalio da njegova vojska „čisti sela i gradove od muslimana”. Nije imao ni najmanje milosti za ljudska bića, čak ni prema onom na smrt uplašenom dječaku u Srebrenici koji je u rukama držao svog zeca drhteći zajedno s njim.
Snjegotinac
26. март 2013. у 13.57
General Ratko Mladic je vise od vojnika, vojskovodje, heroja,...
On za svakog srbina iz Republike Srpske predstavlja spasitelja koji je Bozjom rukom vodjen, spasao narod da mu se ne ponovi sve ono sto mu se deseavalo u drugom svjetskom ratu!!!
U nama srbima ima mnogo dobra, previse, zbog toga je mnogo srba postradalo od komsija Hrvata i muslimana a sve na vjeru...

Dobrota je u srpskom narodu ostala, ali i pamcenje, vise nikad da se neide na rad ili kakvi su već sve izgovori bili a zavrsi u klaonici...

Pa neka misli ko šta hoće...

Ko nezna šta pricam neka, npr. prođe malo Kozarom ili Potkozarjem, ili ... Nema kuce a da u crno nije bila zavijena...

General je to znao, shvatio je svoj zadatak, da se zlo više ne ponovi!!!
Zadatak je ispunio i za to mu hvala, neka je ziv, zdrav, neka ga Bog cuva a junacka sreća prati.

Republika Srpska
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Tassel Keychain ?
.