Дискусије : Мобилни

 Коментар
Problem-galaxy S2
vasqez
(poglavica)
26. март 2013. у 14.48
Imam problem sa mojim telefonom Samsung Galaxy S2 android 4.0.4!Telefon se često sam iskljucuje,a posebno preko noćiPri tome se desava da čitavu bateriju potrosi,iako je ona skoro bila puna!
Dva puta sam ga davao na popravku i oba puta je bio sproveden softver apdejt,a drugoog puta su još i zamjenili usb port.
Već je kod mene par dana,nakon druge popravke,i jednom mi se ugasio sam pri stanju baterije od 30%.Ja sam ga namjestio da mi na 30% baterije ukljuci modus za stednju baterije,ali ne vjerujem da bi se i pri tome trebao skroz iskljuciti.
Da li još neko od vas ima ikakvu ideju šta da radim?
Felix
(amater)
27. март 2013. у 04.15
Ne mogu tačno reci za tvoj aparat, ali znam da pojedini programi trose nenormalno resurse, samim tim i bateriju. Testirati možeš da neinstaliras ništa novije od origalnih programa. Bar neko vreme posle povratka na tvornicko stanje.
Ja bih probao da uradim ono sto ja mogu. Pa ako takav „ociscen” isto nastavi onda je zasigurno uredjaj neispravan.

POzdrav
gruvadzija
27. март 2013. у 13.34
vidi ja imam Galaxy s3 i neke aplikacije trose veoma brzo bateriju.Ja sam tako instaliro jednu igricu koj za veoma kratko vreme isprazni bateriju.Pogledaj koje aplikacije imaš jer i previse aplikacija na fonu nije dobro ,jer ko zna kako su pravljene .Moj savet prekontrolisi tvoje APP instalacije
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Unicorn Gifts?
.