Дискусије : Женски кутак

 Коментар
Brak bez sexa
Bajadera20
(tehnicar)
07. мај 2021. у 10.29
U braku smo 30 godina, da ne dužim previse, imamo ono ok brak, osrednje. Ima stvari koje mi smetaju i koje ne nisam mogla i ne mogu promjeniti ali radi djece, sigurnosti i svega sto smo prošli, skucili i navikli valjda da živimo ovako još smo skupa ali kao i kod vecine, ne mogu da pricam o ljubavi nakon toliko godina nego ono valjda nam je bolje ovako obadvoma i ne svadjamo se mi ali probmlem je SEX.
Ja imam 55 on 57, od moje 50te ja mislim da smo imali sex možda 10 puta. prvih par godina to je bilo ono ponekad, u 2-3 mjeseca pa sve rijedje i sad nikako. Ja sam s njim razgovarala o tome jer je on jako cutljiva osoba i teško je i početi pricu o tome, kao da se stidi.
Onda sam ja inicirala i rekla da to bas i nije u redu da u 52 -53 gotovo da nemamo sex. On je rekao „pa nije”. Ja sam mu predlozila da potrazi pomooc ljekara i uradio je to i dobio viagru. Od cijele kutije, potrosio je 2, znaci 2 puta smo imali sex i ta kutija sad stoji već godinu dana, netaknuta. Ne vrijedi ni viagra kad on vise nema zelju. Lubi on mene po 10 puta na dan ali bas ono kao sestru jer sam mu napravila dobar rucak, sredila kucu itd. ali nema vise da me pipne negdje kao nekad. Skoro pa da se stidimo skinuti vise jedno pred drugim On je cio zivot volio da popije, nije da se opijao ali svaki dan najmanje 4-5 rakijica i tako i sad a nekad se naravno i napije ali svaki dan mora da ima da popije jer je drugacije neraspolozen i nervozan. Sve u svemu duga bi prica bila da sad pricam cio zivot:) Ja osjecam i želim da imam sex i ne mislim da sam stara toliko, imam zelju ali nemam s kim. Iskreno, da nisam u stanoj zemlji ja bih sebi sigurno nasla nekog za to i cuvala brak ali u stranoj zemlji ne možeš ni svalera da nadjes. Jedino mi preostalo da se razvedem a to povlaci mnogo čega drugoga a opet nekad pomislim.. da ostanem da živim ovako do kraja zivota bez sexa totalno, ni to mi se ne svidja nikako.Usput samo da kažem da stvarno dobro izgledam po mom mišljenju a i po mišljenjima drugih ljudi.Eto to je u vrlo kratkim crtama, ako se neko javi za diskusiju, vjerovatno ću pojasniti neke stvari bolje i odgovoriti na pitanja.
NecuZvakuVratiKusur
(Grrrrok)
11. мај 2021. у 16.54
Ja bih reko da se on mrka češće nego ti. Svaka žena, ma kako dobro izgledala ima muškarca kome je dosadila.
keramicar
(mrgud koji sedi)
23. мај 2021. у 16.04
ukratko, ako je samo da se oslobodis napetosti iz tela, 21.prvi je vek i predlog je da nabavis vibrator i tako sacuvaj brak do kojeg ti je i stalo. u slučaju da ti je potrebno malo dodira i neznosti, verovatno je jedina opcija razvod i novi partner. svaler kao opcija neće rešiti ništa dugorocno.

pavla
(iz keca u x..)
02. јун 2021. у 16.25
kupi vibrator
Rastko28
27. јун 2021. у 05.05
Nadji nadarenog dečka i poštedi muža i biće svima superiška🤪
Mexico1
(Trust_Nobody)
08. јул 2021. у 16.35
Suti , trpi i pati :(
Vesnockaja
08. октобар 2021. у 18.06
Hm...
Vesnockaja
08. октобар 2021. у 18.08
Stvarno ne znam šta reći. Meni je to ružno od njega da se ni malo ne potrudi da budeš zadovoljna kao žena. Mislim da je sebičan. Prosto mu je seks postao dosadan i briga ga za tvoje želje.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.