Дискусије : Женски кутак

 Коментар
Uskrnja SMS želja
Rastko28
28. април 2019. у 05.45

Топли поздрав вама свима што вас Ha 3K има. Да сте сви живи и здрави, да се Васкрс вечно слави. Да вас прати благослов вечни и да су вам сви празници срећни.

ХРИСТОС ВАСКРЕСЕ!!!
nniki
(Nanotech)
04. мај 2019. у 21.15
VAISTINA VASKRSE!
nniki
(Nanotech)
06. мај 2019. у 13.55
Rastko,
Obzirom da si prilično duže na ovom forumu, imaš li kakvo objašnjenje za ignorisanje, od velike vecine, tvoje duhovne Uskrsnje čestitke i zelje sa pomenom Isusa Hrista?

Ovako nešto ni izbliza ne karakterise veliku većinu našeg naroda!

Kroz moje godine zivota u Americi, sreo sam i upoznao mnoge naše u javnom zivotu koji su spiritualni, čestiti, posteni, iskreni i disciplinovani!
Bila je prava retkost sresti nekrste, potomke komunista i mrzoljubce Pravoslavlja.
Sa onim sa kojim sam radio, studirao, druzio i one sa kojim sam se čak i izbliza poznavao, uvek smo međusobno razmenjivali i čestitke i izreke u vezi religioznih praznika kao sto su Bozic, Uskrs, Hanakah, Ramadain i još poneke od Aziskih naroda.

Rastko28
06. мај 2019. у 15.29
Ovde sam dugo , a ZK odlazi u legendu...
nniki
(Nanotech)
10. мај 2019. у 21.42
Ne iznenadjuje me. Vele da su u stara dobra vremena ovde bili diskuti predominantno divne dame i poneki dzenlemeni koje su praktikovali diskusije kroz saradnju, savete, sve-obuhvatnu informatiku,fer argumentacije i generalno za veliku većinu vodili korisne diskusije.
Indikacije su od strane par diskuta koji su odlucili da se distanciraju odavde, da se vecina dama i dzenlemena, sadasnjih diskuta, ponasaju kao i oni iz proslodti ali podosta njih ne dolazi vise ovde zbog kukolja, onih koji se ponasajiu bastardish vredjajucu druge i ljubomornih i zajedljivih žena koje su fake dame.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.