Дискусије : Женски кутак

 Коментар
Šta ćete obuci..
obicno
(.)
15. новембар 2017. у 09.29
za docek Nove godine?
Da li uopste slavite, organizujete slavlje ili idete negdje za Novu godinu?
skoljka
(student)
15. новембар 2017. у 09.50
A ti obično? Jel ima igre do zore:)
Mi smo dosad skoro svake godine išli u planine s drustvancetom, a ove god nismo ništa još planirali...
obicno
(.)
15. новембар 2017. у 09.57
Ja sam poslednji put docekivala 2013, od tada se mnogo toga promijenilo pa nisam ni osjetila da dolaze Nove godine. Ali sada imam zelju da idem negdje gdje se slavi, a da me niko (osim za to placenog osoblja) ne usluzuje, tj. nikako kucno slavlje gdje neko radi (postavlja, sklonja, cisti, nadgleda, dodaje...) a neko pije i slavi.
skoljka
(student)
15. новембар 2017. у 16.16
Moja varijanta kucnog slavlja nije da domaćica i domaćin optrcavaju oko gostiju, Al su mi kućna slavlja najbolja, po principu svi zajedno jedan za sve. Mi iznajmimo neku kuću/stan i narucimo pice i ponesemo dosta vina:) Ili ako pravim žurku u kući, onda opet isto: narucim picu i kupim dosta vina, i pustim dobru muziku i to je. Samo je jako bitno da su ti gosti svi ‘on the same page’, jer ako neko ima ko zna kakva očekivanja onda nije dobro...i bitno je naravno ko su ti gosti, ja moje vrlo volim i zato ih često i pozivam, i znam da ne može da nam ne bude dobro.
JV
(☆)
15. новембар 2017. у 18.35
Xmas i Novu Godinu dočekujemo u zavisnosti od raspoloženja koje im je prethodilo u Decembru mada je nekako po pravilo to vreme koje provodimo sa roditeljima koji su sve stariji i članovima njegove i moje familije.
Pošto je to doba godine kada moj dragi može sebi da dozvoli da se isključi što se posla tiče, dešava se i da otputujemo pa praznike provodimo sa ljudima sa kojima smo se zatekli.
Sečam se da smo jednom bili toliko jat-lagged da smo jedva izdržali da ostanemo budni jer kao nije fora da je prespavamo...;)

Važno je da je raspoloženje dobro jer kako u nju udjemo takva će nam i biti i to treba uzeti vrlo ozbiljno...;)..Što se garderobe tiče, uvek na sebi imam nešto novo i nešto crveno za sreću...;)
JV
(☆)
15. новембар 2017. у 18.45
Jet-lagged
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.