Дискусије : Скандинавија

 Коментар
Zanimljivo u B-Bladetu
O3PEHKO
(Ritter Sport-Freund)
06. децембар 2012. у 04.12
http://www.aftonbladet.se/debatt/article15887616.ab

U redu, kao clanak je ok ali ne mogu da vjerujem da među potpisnicima clanka koji sadrzi rijeci poput „våldtäktsläger, folkmort, belägring” itd ima srba. Najzalosnije je to što je cijela stvar dobar marketinski potez Selimovica, koji će na taj način da se afirmise kao kvazi-politicar, sto on u sustini i jeste.
BeliVuk
06. децембар 2012. у 11.46
Шта се чудиш па потурице су били Срби акао и ти „Срби”. селимовић је ђубре који негира геноцид над Србима око Сребренице и за њега као и за већину потурица је геноцидна звер насер орић херој.

Имам родбину која је поклана у Сарајеву од потурица. Имам и драги пријатеља који су преживели потуричке и усрашке конц логоре и то увек натрљам на нос свакоме ко зине и почне са антисрпском пропагандом.
Braca
([Brejka])
06. децембар 2012. у 17.36
Dobro bre 033Y, kakav je to način? Ja mislio da si nas zaboravio! :D

Baci neki mail 4 old times sake bre!
dr_Ziv-a-go
(pekar lekar apotekar)
07. децембар 2012. у 08.36
Ziv li si Ozrenko?;)

Jasminko „popravlja” svoju platformu posto je vise puta s razlogom napadnut da uvozi gradjanski rat. A sad je tamo skupio neka imena oko „pomirljive” inicijative („Danke Schwedenland!”) gdje se opet naglasavju žrtve jedne strane i mijesaju babe i zabe. Šta reci nego sibicarsko-jalijaski fazoni.
O3PEHKO
(Ritter Sport-Freund)
10. децембар 2012. у 06.42
Ziv mi ti, ziv ti ja.

Sto kažu francuzi „Tres pathetique” ili tako nešto. Jadno mi je i to ulizivanje, sve kao posljedica napredovanja SD-a. SDA :)))
BeliVuk
08. јануар 2013. у 08.42
Другар назвао усрани aftonbladet debatt и рекао да има нас пуно Срба којима је доста анти-Српске пропаганде и да то што медије чине не води ничему добром, имамо рођаке цивиле који су страдали на разним ужасним начинима били у муслиманским хрватским конц логорима, поклани у изетбеговићем Сарајеву, масовне гробнице у муслиманском делу Сарајеву пуно Српских цивила који су муслимани поклали, Орићево клање Српских села око Сребренице. А тек Крајина итд. Био неки млад шведа. није био арогантан рекао да имамо право да напишемо наша искуства АЛИ не може да обећа да ће објавити. Нека им је ипак дао до знања. Рекао да једино мој другар се био јавио о томе од Срба. Мој друг му лепо пренео да ми Срби мислимо нема вајде назвати медије. Никад не попустите против антиСрпских звери. Видите шта пишу о шведима и како их пљују, њихове медије и политичари су углавном иста говна. Живе сегрегирано а као фол су за мултикултуру и за ширење ислама.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Unicorn Gifts?
.