Дискусије : Штутгарт

 Коментар
Iznajmljivanje kuce u Goeppingen/Eislingen-u
sili_mi
(Konsultant)
30. септембар 2009. у 16.22
Postovani,

Da li bi neko mogao da napise malo o troskovima zivota i naročito koliko bi kostalo iznajmljivanje kuce (3 do 4 spavace sobe) u Goeppingen-u ili Eislingen-u? Kakvi su to delovi - gradici? Kako je za zivot porodice sa malom decom itd. Ne zanima nas nikakva luksuz ali bi hteli komfornu kucu u dobrom delu grada.

Unapred hvala
Mikajlo
01. октобар 2009. у 04.52
..5 osoba...3 do 5000 Eurona..onako da bude sve nešto malo normalnije...kuca..možda 2 auta...neka zabava...sport...cigare..itd :)
sili_mi
(Konsultant)
01. октобар 2009. у 10.12
Uf Mikajlo,

Ubi me u pojam! Kakav sport, kakve cigare! Ne interesuje me to uopste. Tri ili četiri spavace sobe, jedno do dva kupatila, dnevna, trpezarija i kuhinja. Nikakav luksuz. Ajmo ponovo i malo ozbiljnije. Drugo, zanima me uopste kakavi su to gradici Goeppingen i Eislingen. Kako je za zivot, kakve su skole, postoji li voz do Stutgarta, ako postoji, koliko putuje, itd.

Unapred hvala!
COKTA
01. октобар 2009. у 10.34
Alo bre Miko, nismo mi svi puno kao brod...:)Solidnu kucu možeš naći između 900 i 1300 Evra.

Gde nam je sada Zile? On je iz GP.
Biser
(Seljak)
01. октобар 2009. у 10.59
imaš tu dosta Srba, mislim u Süssen ima i Srpski Klub.
Mikajlo
01. октобар 2009. у 11.36
..izgleda da nisam razumeo pitanje...a za ubijanje u pojam se javno izvinjavam :))

Da li bi neko mogao da napise malo o troskovima zivota...//pitanje//

sili_mi
(Konsultant)
01. октобар 2009. у 15.26
E Mikajlo i ja se izvinjavam, ja sam mislio da je samo za kucu pa rek'o sto je mnogo mnogo je, a sad shvatam da si ti mislio ukupno na zivot.

Ja već desetak i vise godina živim preko bare pa sam malo pogubio konce. Ranije sam često i isao u Nemacku i Austriju a sada nisam bio bar petnaestak godina i znam da se svasta promenilo ali bas toliko...

Ako neko ima još neke informacije, bio bih veoma zahvalan
svabo-Stuttgart
(besposlicar)
01. октобар 2009. у 17.53

krajem 2010 godine, verovanto prodajem kucu u Stuttgart-Zuffenhausen

Stuttgart je nešto malo skuplji od okolinih mesta, ali pretpostavljam da ne dolazis shvorc preko bare
Mikajlo
02. октобар 2009. у 03.18
Napisi šta te konkretno intresuje :)
sili_mi
(Konsultant)
02. октобар 2009. у 10.13
Ja sam tek poceo da pregovaram sa firmom koja je u tom kraju Goeppingen/Eislingen ali ne znam još ništa sigurno za sada vise pricamo o poslu ali kada dodje na red o parama voleo bih naravno da imam sto vise informacija. To možda neće doći na red još par meseci a možda se nikada ništa ni ne ostvari kakva je traljava situacija sa ekonomijom ali sam poceo da se raspitujem s tim sto osim onoga sto sam nasao na internetu ne znam ništa vise.

Najviše me zanima kakvi su to gradici jer ne bih voleo da moram da živim negde dalje pa da vozim. Posao mi je i onako vezan za putovanja pa bih radije da kada nisam na putu ne moram dugo da idem do posla. Znaci kakva su ta dva gradica. Kako je za decu? Imamo troje dece od pretskolskog do petog razreda. Kakve su skole? Da li je miran i dobar kraj? Kolike su kirije? Imao sam gomilu pitanja a sada više ne mogu da se setim.

Za Svabu: mi ćemo kupiti kucu ako vidimo da ćemo ostajati duže i ako prodamo ovde (ovde treba dve kuce da prodamo) ali za sada bi za prvo vreme da iznajmljujemo.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.