Diskusije : Navijači

 Komentar
Propali projekat glodaristan
Odesa
(надежда, вера и л)
16. maj 2024. u 06.53
Ево шта у своме коментару написа један навијач Партизана

BOOOLNA I GOLA ISTINA--PROPALI PROJEKAT GLODARISTAN16.05.2024. at 11:30
Cenim tvoj nesumnjiv napor da probudiš mlade partizane,ali oni sve nekako crrni,tuđi,odsutni…Udarile im velike pare u glavu. Loš je to karakter braco moj. Ti znaš da ja nisam vaš,ali da sam vazda bio realan i spreman da ukažem na objektivnu istinu. U suštini ne tiče me se ,al ću reći istine radi! Gde ti je druže moj normalno da ti trener gura te crnomanjaste gurbete bez karaktera,a da ti naša deca,sve sam biser do bisera sedi na klupi! Taj čovek ,Želimir obradoglu ,prosto kinji onog malog Aleksu i ne daa mu da igra nego igra Panter!? A Aleksa je dečko meč viner i vanaerijski igrač! Jel tebi to nomarlno i jel ti moralno??? Ili celu seriju se ucrvljaše na klupi mali Trifa i Anđušić!? Balša je valjda povređen…Od Smajlija je napravio pitu od *ovana! Taj je dečko takođe vrlo,vrlo talentovan,a on se samo dere na njega ,kao i na Aleksu i zbunjuje tu decu i uništava ih. Kakav crrni pomak u igri i kakvo napredovanje pod Muratom. Pa to je najveća moguća glupost ,da je taj od nekog igrača ,zaista napravio dobrog igrača. On čovek mrzi srpske igrače i u meri u kojoj ih je psihički polomio i ojadio i uništio,ti momci nažalost, ni za reprezentaciju neće više moći da daju ništa. Isto je radio i sa Madarom i dečko je zato lako prihvatio da pobegne ,kad mu je zalizani ponudio. Samo se Tristan spasao bekstvom od sekire i panja! Pobeže dečko i sam sebi plati milionako obeštećenje,samo da utekne od matorog psihopate i spase živu glavu. I kako dijete ode u Vašington,tako ,kod pravog ozbiljnog trenera proigra i nagovesti divnu veliku karijeru,za koju sam i ja mesecima pričao,a samo je „NAJVEĆI TRENER ”, nije video!?!? SRAMOTA! Kao što ni Džejlina Smita nije ukapirao! Trebalo mu 3,4 meseca,da ukapira da je lik ozbiljna faca i jak i igrač i karakter,a mi ga pamtimo još iz Albe kao majstora. Pa nije normalno da sam ja znao za Smita,i video da je majstor,a da „najveći trener vasione”,to skapira tek nakon 3 meseca! Nije normalno! Nisu ovi nabrojani klinci spremni da dignu sidro i napuste ne Partizan,nego matorog trenera psihopatu i pobegnu kud koji. Mali Trifinac,kao i Tristan,da su im roditelji,a i oni sami bili normalni,došli bi u Zvezdu ,kao i Smajli i bili bi u prvoj petorci i momci od poverenja ,jednako kao i mali Aleksa. To su greške koje će im obeležiti karijere,nažalost! ZATO TI TVOJ PARTIZAN NEMA TIM MAJSTORE,ZATO! NAŠA DECA BI UNELA TAJ NEOPHODNI DUH I ZAJEDNIŠTVO I TO BI IZGLEDALO SKROZ DRUGAČIJE! OVAKO BIĆE 3:1 ili 3:0 i uz sav 30 milionski fijasko i USPEH ZVANI 11.mesto u Evroligi,evo još jedne Muratove sezone ,koju su pojeli skakavci. Ima još jedna važna stvar,a to je da ga mrze bivši igrači i da niko od ranijih pa čak ni Veseli,ni Meli ni niko neeeće nazad u Muratov tor da se sa njim opet brrrloži jer je gadan i loš čovek!!! I TOO JE NAŽALOST GOLA ISTINA!!!
TC-64
16. maj 2024. u 13.21
Najlepse mi je sto smo ih deremo 5-0 u pobedama zaredom u kosarci od januara! I nadam se i 6-oj pobedi.
Rasturili smo ih u fudbalu, a da su ovi nasi bili preciziniji trebali su da prime u sva tri derbija jedno 15 golova, a ne samo 7!
TC-64
16. maj 2024. u 16.02
Odličan komentar na tekst o tome da će JSD Groblje da izbaci „Jugoslovensko” iz svog naziva.

Darlp16.05.2024. at 21:13
Njih je to JSD i držalo do sada da ne potonu skroz. Komunisti i neokomunisti. Kako je prošlo vreme dolaze na smetlište sportske istorije. U fudbalu već dugo se bore za drugo mesto. U košarci su postali marginalci i pored državnih miliona- u prvoj polovini godine pet uzastopnih poraza od Zvezde. To nije bilo nikada. Skidaj JSD i u kantu sa njima. Zvezda Srbija, nikada Jugoslavija.

https://www.maxbetsport.rs/partizan-sportsko-drustvo-promena-imena-517351/
Zvezda_do_Tokija
16. maj 2024. u 21.47
Najlepse mi je sto smo ih deremo 5-0 u pobedama zaredom u kosarci od januara! I nadam se i 6-oj pobedi.
Rasturili smo ih u fudbalu, a da su ovi nasi bili preciziniji trebali su da prime u sva tri derbija jedno 15 golova, a ne samo 7!

ne zaboravi odbojku, plus da su u varepolu ispali iz lige
TC-64
17. maj 2024. u 04.13
A gde su u rukometu, jel uopste igraju?

Nama (Zvzedi) treba Partzian kakav je nekada bio, sa kojim amoze da se normalno arzgovara, a ne sa ovim mongoloidima koji veze sa zivotom nemaju i ništa u sebi osim mrznje ne poseduju! Takvo Groblje ne treba ni samo sebi! Pa njih niko ne gleda na JNA! Dusko radovic bi vas se stideo!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.