Diskusije : Film

 Komentar
Suntan
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
26. septembar 2017. u 16.55
Lekar, mali, procelav, debeo dolazi na ostrvo. Pola sata ga reziser razvaljuje, da pozelite da se ubijete. Koji qrac sam platio 16 dolara ozi da gledam ovo njesra vice Vudu, ali ne izlazi iz multikeksa. Stize leto i turisti, kreće prica sa cupikom koja mu na plazi skida njegove gatje i pokazuje svoj dzbun (poveci) dok se krese sa deckom. Uspesni kolega sa studija. Noćialkohola i poneko pusenje slučajnih turistkinja koje zavodi sa lokalnim galebom. raste mu zelja za dzbunom koji bi samo da se ljubi u klubu. Posle jednog zestokog voajerisanja sa deckom otima je iz kluba, ubrizgava drogu, nosi u ordinaciju, skida joj gatje i dalje neću... Vudu „al montira”

THE END
Fan
26. septembar 2017. u 18.07
😂 Јебо те миш, што би ти реко, шта ти гледаш, грчке рутаве смоквице. Егзотика!
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
27. septembar 2017. u 03.29
Ne mogu ja da to izromansiram ko babs.

Znaš ono kad nekom iz balkanske provincije oko Fojnice tako ponude pi.cokaru na nos. Ko je sedeo pored engleza na plazi zna o cemu pricam.
Expander
(Floyd ....)
27. septembar 2017. u 04.24
Niko kao baba! :)

Sada i ja svoju, kucnu macku zovem babom, tj baba Lepa. Ima već 19 g. i stvarno i dalje izgleda vitalno za svoje godine. U njoj ima vise Omege 3 nego u prosjecnom kitu! Obozavam ovo umiljato stvorenje.

Ista;
https://thumbs.dreamstime.com/z/beautiful-black-white-cat-28703263.jpg
dadayaya
(mind over matter)
28. septembar 2017. u 06.12
Versailles je tačno serija za Markiza, o Luju 14-om i plemstvu (ukljucujuci i neke markize između ostalih titula) koje je potrpao u svoj dvorac, i svakojakim desavanjima tih godina. Odlično uradjeno, vrlo na nivou... bil 20 epizoda dosad, i obnovljeno za 3.sezonu.
https://tinyurl.com/zotewzk
Fan
28. septembar 2017. u 09.03
Pateticna priča o patetičnom muškarcu kakvih na zalost ima gde god se okrenemo. Ne znam kako očekuje da ga mladja riba uopste ozbiljno shvati a nije obrijao ni bundu na ledjima? Ajd sto je mali i procelav, protiv genetike ne može ali može da se sredi da ne bude debeo, nabaci six pack ili tako neku garderobicu da liči na čoveka a ne na majmuna. Dokror je, barem za Versacea sigurno ima. Isto važi i za žene, ako sam ne voliš i ne obraćaš paznju na sebe sto bi to neko drugi radio? Još hoćeš da te primeti dobra riba ili frajer!
Francuski zavrsetak, skinuo joj gatje...i kraj. Stvarno me interesuje psihološki profil ljudi koji pronalaze i gledaju ovakve filmove.
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
28. septembar 2017. u 09.11
MarkizDeNoviSad
(Sinter)
28. septembar 2017. u 16.25
Aermoton maa dal svedski dal finski u svakom slučaju vidi se lepo zašto su takvi ludaci i ubice. Ladno, al standard.
Fan
28. septembar 2017. u 19.03
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.