Дискусије : Религија

 Коментар
Reinkarnacija
windy-chicago
(windy-chicago)
23. март 2015. у 15.52
Verujem u to 1000 %. Još kao klinac od 9 - 10 god. razmišljao sam o tome , a da mi niko, ama bas niko nije o tome pricao. E sad, u proslom zivotu sam izgleda bio gresan, pa mi je detinjstvo,i rana mladost bila veoma teska. Znam da ima i mnogo gorih slučajeva, ali Ja govorim o svom zivotu. U sledećem zivotu,zeleo bih da budem multi milijarder.. tako 500 - 800 milirardi dolara,ili evra, ili neka druga najjača svetska valuta. Nadam se.
Bazorilo
07. април 2015. у 06.53
Neki mlad covek je zbog teske kradje dospeo na sud.Pretila mu je velika kazna.No on najmi izvesnog advokata na daleko cuvenog po snalazljivosti da zakon uvek protumaci u korist svojih klijenata.
Ovaj kaže mladicu da na sudu samo cuti,gleda kroz prozor i povremeno
pantomimom imitira ptice koje bude video.
Kako je sve lepo izveo po preporuci,mladic prestupnik zakona bude oslobodjen svake kazne.Posle par dana zove ga advokat da se dogovore
o iznosu novca za učinjenu uslugu.On kako stigne u njegovu kancelariju stane zvrjati kroz prozor i imitirati ptice,na sto će advokat pozivajuci sebe po imenu:E tako ti i treba kad ucis budalu da glumi ludaka.Izlazeci iz kancelarije,mladic upita:A kakav li je tek onaj koji mu veruje?Naravoucenije:Bolji vrabac u ruci nego golub na grani.
 Коментар Запамти ову тему!

Looking for PomPom Keychains?
.