Diskusije : Knin

 Komentar
Dodik Hrvate u BiH žive zakopo vracajte se
King_of_Darkness
10. februar 2010. u 11.08
Dodik Hrvate u BiH žive zakopo vracajte se
caruga10
(ovcar)

10. februar 2010. u 01.32
Nadbiskup vrhbosanski kardinal Vinko Puljić: Hrvate u BiH žive pokopavaju

Želim pozvati Hrvate iz Posavine da ne budu kukavice te da svoju očevinu tako lako ne napuštaju jer time postaju izdajice svoga roda i naroda i preziru suze, krv i znoj kojim su njihovi očevi natapali tu grudu.
Želimo biti vrijedni potomci svojih slavnih predakaNakon Vašeg sastanka s pojedinim hrvatskim dužnosnicima, kada je javnosti upućena i Vaša lična zabrinutost vezana za najavljene promjene Zakona o prebivalištu, ipak su se desile promjene.
Ako ništa drugo, ukinuta je oznaka hitno za donošenje tog zakona. Kako tumačite namjeru da neke stvari hitno presjeku?

- Mislim da prijedlog nije bio domišljen, a nije se mislilo ni o posljedicama ovog zakona koji Hrvatska treba donijeti.
Također, treba reći da se vjerojatno u ljudima nije toliko pojavio strah iz toga što su dobro proučili prijedlog zakona i sagledali njegove posljedice nego se strah više pojavio kroz ono malo saznanja do kojih su došli putem medija.
I zbog toga je svakako dobro da je zakon stavljen u redovnu proceduru kako bi bio dovoljno odnosno temeljito prodiskutiran i domišljen.

Da li to znači da je u RH počeo drugačiji kurs prema bh. Hrvatima? Pitam to prije svega zato što niko uz BiH u vezi sa tim važnim zakonom nije bio konsultovan? Pa ni Biskupska konferencija?

...

Preneseno sa podforuma Politika
avainecco
15. februar 2010. u 10.25
a stoo?
mislim,sto preneseno?
King_of_Darkness
16. februar 2010. u 17.54
Sto ??!

Zato jer je 90 % Hrvatina iz srednje Bosne naselilo kako Knin tako i podrucje sj. Dalmacije i Like, ostavljajuci obradivu zemlju u BiH neobradjenu, sto uveliko utice na ekonomiju susjedne nam BiH.

Onaj drugi, a za nas mnogo bitniji problem je to što 85 % doseljenika koji obitavaju u maticnoj nam državi, žive na državnim jaslama, prezaduzene države Hrvatske i tako otezavaju ekonomsku situaciju postenih i vrijednih Splicana, Rijecana, Zagrebcana, Osjecana i.t.d.

Prije neki dan je u Kninu promijenjena odluka o pristrojbi, da uprostim, obični seljani okolnih kninskih sela će biti obvezni da placaju komunalnu naknadu da bi se tim raspikucama obezbijedila redovita socijalna pomoć, kao i „pokrivanje” velikih kamata u HR bankama koje su isti zaduzili, uzimajuci preduzetnicke kredite te ne placajuci kamate na iste. Capito ?

Gospodine Josipovicu, kukom i motikom po kradljivcima, lopovima i neradnicima !
Uprolazu
14. april 2012. u 18.20
Marš smrade tropsti!!!

Potjerali ste iz većinske hrvatske Bos. Posavine 230.000 Hrvata i 50.000 Bošnjaka tamo je bilo svega 80.000 Srba, sad ste tamo napravili „rs”, a natrag bi i „krajinu” u HR!!

„Krajine” nikad više nećete vidjeti, a bosanske Srbe čeka Oluja kao što je pomela i vas, pitanje je samo pogodnog međunarodnog trenutka!!

Nije ovo više 91/92 god!!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Lava Rock Bracelets?
.