Diskusije : Knin

 Komentar
ЗЛОЧИН БЕЗ КАЗНЕ..
istinaipravda
(ljubiteljistineslobode)
07. jun 2009. u 23.02
istinaipravda
(ljubiteljistineslobode)
09. jun 2009. u 20.00
Hrabri ste samo kad koljete žene i djecu. Usmrede, vaske da vam je malo veci Srbin bio od Milosevica, ne bi od vas danas ni fosili ostali. Vrlo ste ljubazni i snishodljivi u miru, ma u stanju ste da vam se vezice iz guze gazde ne vide, a kad imate SAD, EU i Vatikan (koji vas je stvorio) iza sebe onda ste vrlo hrabri. Qrcite se padom Krajine. Vas 210 000 pomognutih od strane americkih oficira i sam Klinton je rekao da je bio na vasoj strani i 30 000 izgladnjelih Krajisnika prepustenih samim sebi i izdatim od strane Srbije t.j. druga i njegove najbolje drugarice sa cvijetom u kosi. Time se dicite? Da vam je Srbije usla u rat fosilni ostaci od vas ne bi pretekli. Ljigavijih stvorova od vas u istoriji covjecanstva nije bilo. Ne postoje gore vaske koje su ikad poganile tlo planete Zemlje kao sto ste vi - ustaše. Za vas su i siptari narod, makar imaju svoj jezik. Pa gdje ćeš gore kad ste vi jedini „narod” u 19. vijeku koji nije imao svoj jezik nego ste govorili srpkim! Nastali ste vjestackom hrvatizacijom koja se obavljala pod dirigentskom palicom Vatikana. Pa kad se Srbin pokatolici postaje Hrvat. To ste vi, zato patoloski mrzite Srbe jer nemate ništa svoje. Sve sto imate u istoriji je srpsko ili austro-ugarsko ili mletacko. Ako malo dublje zagrebete u istoriju onda vam iz svakog ugla izviru Srbi.
Fuj, gnjide jedne, po vasdan ste na našim sajtovima!
-----------------------------------------------------------------

Текст једне Српкиње са политике.
Тако сажето и истинито.
istinaipravda
(ljubiteljistineslobode)
09. jun 2009. u 20.06
Ово су сцене којима се поносе и диче усташки синови и унуци данас,умоболнијег и геноциднијег накота од хрвата нема нигде.

http://www.jerusalim.org/cd/galerija/djecakozare/1/index.html
istinaipravda
(ljubiteljistineslobode)
09. jun 2009. u 20.12
Овако данас звучи „јуначка” песма хрватске омладине:http://www.youtube.com/watch?v=sp4qQ-kkutE,узбуђење доживљава врхунац,подигнуте деснице и скандирање:Србе на врбе!

istinaipravda
(ljubiteljistineslobode)
16. jun 2009. u 20.29
Када сте ви то имали земљу?

Први пут сте били „неовисни” 1941-45,и знамо каква је то „неовисност” била...

Које књиге и записи спомињу хрватску као самосталну државу и кад је то било????!

Бежи бре лажовчино и плагијатору!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.