Diskusije : Niš

 Komentar
Мало тепање, пред војску..
Zmaj_Ognjeni
(BALKANSKI)
02. mart 2011. u 06.34
PIJANI REGRUTI POTUKLI SE U LESKOVCU
(2) Sreda, 2. Mart, 2011.| Autor: Agencija BETA



LESKOVAC - Dve grupe vojnih regruta iz Lebana i Žitorađe, koji su se prijavili na dobrovoljno služenje vojnog roka, potukli su se ispred kasarne u Donjem Sinkovcu i u policiju je privedeno njih 11.

U tuči koja se dogodila u utorak, prema proceni policije, učestvovalo je oko 15 regruta i njihovoh roditelja. Do incidenta je došlo u poslepodnevnim satima ispred ulaza kapije vojne kasarne.

Jedan od očevidaca tuče rekao je da su regruti i njihovi roditelji bili „mrtvi pijani” i da su prethodno pevali pesmu „Rado Srbin ide u vojnike”.

- Pola sata smo slušali pesme, pa sledećih 15 minuta svađe, a onda je nastala masovna tuča. Tukli su se pesnicama, nogama i rukama i torbama koje su poneli sa sobom. To je trajalo sve dok policija nije stigla. Neki su pobegli preko livade, a druge su pokupili u maricu i odvezli - ispričao je jedan meštanin Donjeg Sinkovca.

I u policiji je potvrđeno da je pijanstvo bilo uzrok masovne tuče regruta i njihovih roditelja iz Lebana i Žitorađe, od kojih niko nije zadobio ozbiljne povrede.

- Naše ekipe će ubuduće morati da dežuraju ispred kasarne kada se regruti javljaju na odsluženje vojnog roka, kazao je načelnik Policijske uprave u Leskovcu Dejan Radenković.

On je dodao da policija još traga za nekim od učesnika tuče ispred kasarne u Donjem Sinkovcu.

Vesti: alkohol, kasarna, pesma, masovna tuča, regruti
Zmaj_Ognjeni
(BALKANSKI)
02. mart 2011. u 06.43
И тој пре обуку,ја би предложија да им се не даје права муниција,мада и с,ћорци може да се повредив.
Срамота бре,моји Житорађани и остали Серби куде ви је бар мало поштовање на старе претке: Чувени свецки: Гвоздени Пук...Обрукасте ги...
Толко за с,г,избацисте ме из колосек,само би волео да ве ја водим у војску први месец,па би збрали памет за цел живот!
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Earrings?
.