Diskusije : Melburn

 Komentar
Dveri - Pokret Za Zivot Srbije
Serbyouth
(Postar)
28. april 2012. u 22.06
Konacno imaju gradjani Srbije za koga dostajnog, postenog i sposobnog da glasaju :))

Svih koji su imali priliku i sreću da slusaju Boska Obradovica kad je bio u poseti u Australije Februar 2010-te bi se 100% slagali s mnom.

Dveri koji se kandiduju na svih nivoima vlasti mogu ocekivati na 15-20% ukupnog glasa od biralockog tela. Svaka im cast :)))))))
LeaDiKaprio
(shumska)
12. maj 2012. u 02.37
Oni su ekstremni desnicari?
Svaki put kad sam čula da se pominju Dveri bilo je ko sa slusam Talibane.

Samo nam još treba neko da nas još vise svadja sa svetom.
Plus sto zvuce kao da utiskuju veru u nevernike i gresnike. To je bre za 15-ti vek, ne za danasnjicu.

Daleko im lepa kuca.
nadael-rafal
(no moto)
13. maj 2012. u 00.28
Lupnu guska pa ostade ziva
dojchin
20. maj 2012. u 20.59
Dveri su nešto novo na Srpskoj politickoj sceni i kao takvi razlikuju se od pozicije, ali i od takozvane „opozicije” ...
Evo nakon pokradenih izbora, možemo da kostatujemo da su se i te kako svi uplasili uspeha Dveri da su morali da otimaju, kradu i podmicuju ljude da bi „dobili” izbore.
Nemojte se zvaravati da su oni desnicari kao sto rece neko predhodno, molim vas imate internet i sve informacije da biste se lepo informisali i donosite zakljucke SVOJOM glavom! Ne nasedajte na emisjije RTS-a ili neke druge televizije koj ima bilo kakav kontakt sa vladajucim partijama jer nikome od njih ne ide u prilog da Dveri osvoje bilo koju vlast, jer se skoro svim politickim partijama drma tlo pod nogama ako ih upitate kako se finansiraju i kako su se finasirali u proslosti.
Svi bi trebali da se informisu lepo i na tenane, a onda lepo to isto da objasne svojim roditeljima da napokon ima neko ko je rodoljub, neko ko voli svoju zemlju, neko ko postuje druge narode i njihove druge vere, neko ko smatra da poljoprivreda i proizvodnja su osnov Srpske privrede i napokon neko ko garantuje normalnim ljudima koji žele normalne porodice i domaćinstva da će to moći i da ostvare.
Ponavljam, dobro proverite šta čitate i ko ih je napisao jer skoro 90% medija su privatno (tajkunsko) vlasnistvo!
Narod Srbije je stavljen pred svrsen cin da biraju između dva zla ... nešto poput Dzulije Gilard i onog klempavog Abota .. ko god je na vlasti - nije dobro jer nisu to državnici i nije to vlada koja donosi odluke sama već su samo pijuni u rukama nalogodavaca iz Amerike koji samo prenose njihovu volju.
Sto bi rekla nasa stara izreka „u se i u svoje kljuse” ... živeli!
Posetite sajt www.dverisrpske.com
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Keychain ?
.