Diskusije : Melburn

 Komentar
Kako ide nostrifikacija naših diploma?
cvcv
(student)
02. novembar 2011. u 08.29
Kako ide nostrifikacija naših diploma? Kada kažem nostrifikacija, mislim na priznanje diploma Beogradskog Univerziteta, kao i priznanje diploma naših srednjih stručnih škola (kao što su srednja medicinska, elektrotehička, zubotehnička itd...). Hvala na odgovoru, Ivan...:)
arhimed
(student)
13. januar 2012. u 11.51
Nostrifikaciju diplome radish na univerzitetu države u koju želish da je nostrifikujesh. Pre toga morash da imash diplomu i sva uverenja i državljanstva prevedena na jezik te zemlje.
Easyrider
16. maj 2012. u 02.37
Zavisi zašto vam treba diploma.Pošto Srbija nije na listi zemalja da se diplome priznaju(Nijedna od bivše Jugoslavije nije takođe)put je veoma tezak.Prvi način je da vam raspoznaju diplomu i to je besplatno.Idite na www.dvc.gov.au, to je vladina organizacija i uradicevam besplatno, ali to je samo da vasa diploma odgovara nekoj diplomi i kvalifikaciji u Australiji. Nekad je i to dovojlno za posao, ali ako trazite posao sa Fakultetom može biti veoma teško.Za strucne poslove(doktore, enzinjere...) morate postati clan tog udruzenja a to je veoma , veoma tezak put...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklaces Sterling Silver?
.