Diskusije : Čikago

 Komentar
Koncert Lepe Brene
puppy
(student)
10. maj 2012. u 14.45
da li je ko isao i kako je bilo...

mauler
13. maj 2012. u 01.20
Zar ih još ima koji idu da gledaju matoru bulu od 50 i nešto kako skace na binu? Ona još malo pa na hip replacement, to jes ako prezivi sve plasticne operacije.
windy-chicago
13. maj 2012. u 19.21
Stvarno mi nije jasno da neko ide na koncerte.. nije važno kojih pevaca koji dodju u Chicago, ostanu neko vreme, naravno za taj veliki honorar odmah u shoping ( sto da ne ) mnogo se namucili za te pare.Ja sam u Chicago od 99-te i veoma dobro znam kako je KRVAVO Teško zaraditi. Dati tako teško zaradjeni novac onima sto urlicu, zavijaju, stenju ravno je ludilu.Takvi nazovi pevaci na sva usta pljuju nas kad se vrate kuci.Pre nekoliko godina mislim da je Dara Bubasvaba ( nisam siguran 100 % ) izjavila da ne može da shvati da neko kupuje u Wall-Mart. EEEEJJJJ cujete li to. Dosla je da uzme pare od onih koji su toliki slepci da kupuju tamo gde ona od sramote nikad ne ulazi. Mislim da je sve receno.
RAVNICA
(КОНДУКТ�)
14. maj 2012. u 17.15
веровали или не за тај концерт се продало 1600 улазница,питам се да ли је то могуће? не знам тачно колико је била цена, али да је 40 или 5о долара то је отприлике између 65 до 80 хиљада долара само за Чикаго а било је око 10 наступа по САД
totalizator
(trgovac)
24. maj 2012. u 09.48
Ja sam bio na koncertu u New Yorku,iskreno receno Brena je još u elementu,čitavo vece je skakutala.U jednom momentu dok je pjevala laganu baladu sjela je na stolicu,neko iz publike je dobacio„sjedi,sjedi baba,malo odmori”.Brena se slatko nasmejala na komentar.
Interesantno je da su u publici uglavnom bili mladi,na zavrsetku koncerta organizatori ih nisu mogli istjerati iz dvorane,kada su ih konacno namolili da izadju mladi su nastavili pijanku napolju,na kraju su ih rasterali sa suzavcem.
Uglavnom„Brena Nacionale” još uvijek privlaci publiku-moram priznati pravi je profesionalc.
totalizator
(trgovac)
24. maj 2012. u 09.49
Još da dodam ulaznica je kostala $50
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.