Diskusije : Toronto

 Komentar
Još malo o Danu Nikole Tesle u Hamiltonu
boaz
(neradnik)
11. jul 2016. u 13.23
Zaista lep suncani dan za takvu proslavu koja je može se reci zaista dobro organizovana.Kanadske I Srpske zvanice sa organizatorima secu zvanicno vrpcu da bi propustili pvih desetak Tesla automobile.Kanadska I ostale televije snimaju,fotografi na sve strane,a sve praceno sa omladinskim Kanadskim orkestrom...,a naroda samo oko 500. I vecina iz Toronta,Misisoge,Nijagare. Proporcijalno najmanje iz Hamiltona.Glup ti je bre nas narod, nevidi značaj da svojim prisustvom uvelicaju ovako važan dogadjaj,da pokazu da nas zaista ima dosta. Od 5-6 Hamiltonskih popva samo se pojavio o. Voja sa Bartona. Fde su ostali?Cuvaju popadije ili hlade noge (mida) u lavoru?Kao da nije dovoljno reklamirano I kao da se nije znalo za ovaj dogadjaj.Nadam se da će onaj debeljuca iz Kitcinera sve to opisati u novinama jer je on uz bivšeg vladiku?!
Ipak još se nešto više našeg naroda skupilo na pikniku koji je sledio posle. Na samom jezeru.Raznih Teslinih aparata koliko hoćeš. Svi reklamiraju da lece sve boljke al' čim su rekli I musku potenciju nasi ljudi stali u red. Naravno, sve kao za reumatizam.(haha)
Ajd' da vas više ne gnjavim o tome, još jednom velika pohvala za organizatore I nas koji smo dosli iz daleka da prisustvujemo ovoj jedinstvenoj Srkoj proslavi. Ne secam se da sam do sada čuo da na Americkom kontinentu postoji boulevard Nikole Tesle. Sumnjam da postoji I u bivšoj Jugoslaviji al' zato postoji u Hamiltonu,Kanada!
CTEBA
(penzioner)
11. jul 2016. u 14.01
Било је можда мало више, једино одржавало се на више места па сви нису ишли свугде.
Ипак тачно је трбало је да нас буде више, али као и обично, то нисмо организовали ми, зато то треба бојкотовати.
CTEBA
(penzioner)
18. jul 2016. u 13.12
Видео снимак са свечаног отварања Никола Тесла Булевара

https://youtu.be/xrBM7r4tcPw
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.