Diskusije : Zaštita

 Komentar
Kako hibenrirati antivirus?
Sagrailo
12. april 2013. u 03.40
Имам Аваст, бесплатна верзија.
Повремено скенирамс са spy boot, Mailware, а једно веме сам држао и онај SuperAntispyware, али ми је успоравао рачунар.
Да се сви они не би „гурали” са Авастом, ја их све деинсталирам са рачунара, па када хоћу да скенирам, поново их у+инсталирам, сачувам „Set up” фајл.
Да ли постоји начин да то не радим сваки пут, наново инсталација,)и деинсталација после скенирања) него да остану негде а да их само држим на стендбај, па да активирам повремено?
Dasaev
12. april 2013. u 05.57
Ne postoji tako nešto.

Avast inače ne usporava kompjuter. Ja sam kupio Avast Internet Security za 40 dolara na godinu dana na 3 kompjutera i to sve radi odlično.
Sagrailo
12. april 2013. u 08.45
Знам за Аваст да не успорава, него када му натрпам и оај Антиапсј, и спајбут и сот чуда... У принципу знам да не треба имати више њих истовремено...
Sagrailo
12. april 2013. u 08.48
Него, псотавих ово питање на дискудиама „Рачуанари и интернет” а може и овде:

12. april 2013. u 02.32
Каква чудна ствар: Одем данас на некe наше и неке стране сајтове.И, каа затворим Интернет видiм да ми се на десктопу појавио Ворд докуменат који сам куцао пре 2 месеца, и са десктопа „атачирао” преко Емаила, који није на провајдерској адреси, него на yahoo.Када сам га „атачментом” послао, обрисао сам га.
И сада се појавио на десктопу...
Да није какав тројанац?

Збиља сам био азпрепашћен: То сам откуцао, атачирао, обрисао, и то не у корпу, већ кликнуо „Шифт Дилит” за трајно брисање и оно се појавило сада, после 2 месеца...
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Unicorn Gifts?
.