Diskusije : Zaštita

 Komentar
Pomoć oko virusa hitno
zgembo33
(dzabalebaros)
07. oktobar 2012. u 13.30
Uletio mi je virus i rasturio mi lop-top.Jedva sam uradio restore on earlier time,virus izgleda izbrisan,ali nigdje slika,svi folderi „empty”.Ima li ko pametan da mi objasni kako to radi.Izgleda kao hakeri jer su se već ulogovali na moj facebook i postavljali neke gluposti. Postoji li opasnost da provale u bank account posto većinu racuna placam online. Pomoćcc
ali_deda_i_40_ajduka
(udaren u glavu)
08. oktobar 2012. u 07.13
Pogledaj bankovni racun možda je već prazan. Nema tu vracanja kad su ti sve važne podatke uzeli. Pod hitno u banku i gde sve treba i spasavaj šta se može spasti, menjaj sifre a ako ćeš ponovo na on-line
placanje onda jedan totalni format diska, najbolje ko to zna i ponovna instalacija OS i nekog jakog i pouzdanog AV programa, posle bez stavljanja kojekakvhih krekovanih program.
Felix
(amater)
08. oktobar 2012. u 13.40
Ne moze ništa da se desi u banci... Nema to ništa veze. Pa šta ako ti se izbrisao inloggings. Ides u banku te dobijes novu lozinku koju promenis pri prvom ulogovanju.
U stvari je to i logicno.
Nemoj ga Deda paliti...

POzdrav
ali_deda_i_40_ajduka
(udaren u glavu)
09. oktobar 2012. u 04.58
Na palim ja njega, ja sam svoj racun definisao tamo u banci samo upit stanja i ništa vise. Preko kompa mogu da vidim stanje i da blokiram kartice. Sto je sigurno sigurno, kako se stite transakcije ne znam ali znam da je bratanici maznuta kk i pin, ispraznili su racun nabrzaka, dizano je na automatima kojima ne radi kamera ili su u mraku pa je snimak necitak. Kakose stite on-line transakcije ne znam ali kad procitam maznuti brojevi racuna, posle problemi nešto nemam zelju da placam on-line.
Felix
(amater)
09. oktobar 2012. u 07.53
U stvari ja ni ne mogu komentarisati kako je u Srbiji, ali mogu reći da je to regulisano u „normalnim” zemljama, ako smem tako da se izrazim.

POzdrav
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.