Diskusije : Veb dizajn

 Komentar
Početnik, šta uradite sa sajtom kad ga zavrsite?
sejla
(student)
16. jul 2013. u 10.26
Šta uradite sa websajtom kad ga zavrsite, npr za nekog kupca, vi ga postavite na internet i održavate i ukljucite to u cenu? Ili šta sa zavrsienim sajtom kad ga uradite za nekoga ako ga vi ne postavljate na internet šta date kupcu u stvari?
Hvala
nocat
31. jul 2013. u 19.13
Imam par drugova koji se bave tim poslom i koliko znam od njih, sav materijal koji se spremi za poznatog kupca se daje tom kupcu, znaci template koji se koristi i sav drugi materijal (slike, tekstovi i td) uz odgovarajucu cenu. Ako ti radis po princpiu „kljuc u ruke”, znaci ti sve zavrsis i kupac onda samo preuzme svoj sajt, to naravno ima svoju cenu, plus posebnu cenu uzimas za dalje od ovog koraka, znaci za buduce održavanje sajta i dogovorite se kojom dinamikom će to održavanaj da ide, znači da li ćeš da naplacujes po satu na dan, bez obzira na unos update informacija ponudenih od strane kupca ili ćeš naplacivati samo po dobijenim update informacijama od tog kupca... i naravno ovo drugo sto je pitano, znaci možeš da prodas samo svoj deo posla tj sve foldere u kojima je sav materijal(web template, tekstovi, slike i td) koji je prpremljen za buduci veb sajt, a onda će kupac dalje sam da radi, znači da postavi na internet i objavi svoj veb sajt i da ga dalje sam održava...

srećno! :-)
OOOO2
25. oktobar 2013. u 09.59
Pa za početak snimiti sav posao i probati naći drugog klijenta. Sa prethodnim ostati u dobrim odnosima kako bi mu uzeli neki dinar na održavanje sajta a ako imaš vise znanja uzeti novce i za pozicioniranje sajta na Google.
mambobg
(expert)
17. februar 2015. u 17.30
sajt nikada ne završiti do kraja ;)
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.