Diskusije : Veb dizajn

 Komentar
Slika danasnjice-u power pointu?
palantril
(KоЧитаЗло НеМисл)
01. januar 2012. u 11.35
већ неко време ми се мота једна слика на памети, али треба мајстор да је изради. према мом виђењу медија, слика би требала да обједињује у себи сву чемер и јад (или бар добар део) данашњег света.

1.на сцени је дете са медом у руци који седи у соби

2. лево од детета је телевизор а десно одшкринута врата собе из које сја светлост

3. на телевизији водитељка порно стар, у углу изнад водитељке слика војника коме из задњег џепа вири новац и слушалице за музику на ушима. његово лице може да буде неки млад и пегави полуодрасли балавац са лизаљком у устима као цигаром. у једној руци држи пиштољ у другој чоколаду. пред војником бетонски блок испод ког леже неколико пари ногу отац мајка и деца. у дну телевизора црвена линија са бреакинг њуз на којој пише: смањење пореза и скок дечијег додатка и плата. клинац седи у полумраку широм отворених очију обасјан светлошћу телевизије.

3. десно од детета пред телевизором у соби из које допире светлост су родитељи данашњице: родитељ који седи пред компјутером са брдом актовки на столу, или два оца са шампањцем или две мајке са шампањцем, или неки чудан трио, или родитељ у фотељи са флашом. сцена треба да презентује пороке и незрелост данашње генерације родитеља.

Слика не мора да буде одрађена холивудски професионално. довољно је да су све сцене колико толико разумљиве (родитељска соба, дете пред тв, на тв фукара, сцена са војником, брејконг њуз трака.

ко ли ће овог пројекта да се прихвати?...а за џабе.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for PomPom Keychains?
.