Diskusije : Operativni sistemi

 Komentar
Kako na namestim tekst u Exploreru?
visnja77
23. jun 2014. u 15.51
Nadam se da će mi neko pomoći na ovom forumu! Imam Sony lap top I nedavno su mi zamenili hard disk, posto je prethodni posle 2 godine crko.
Sad se pojavio problem I ne znam kako da ga resim. Naime, dok pišem ovu poruku, reci mi se podvlace crvenom linijom, a red teksta se provlaci u desnu stranu dok ga ja sama ne zaustavim. Ranije se red prebacivao automatski u novi red.
Kako to da ispravim? Hvala!
Srle
(rola)
04. jul 2014. u 00.25
vjerovatno su ti stavili noviji internet explorer koji ima spell-check, tj. provjerava da li su rijeci ispravne za englesko govorno podrucje. Možeš to promjeniti ako kliknes desnim dugmetom misa preko teksta koji je podvucen, pa na „Language ”, pa na „Manage Settings”. Možeš dodati srpski, ili iskljuciti provjeru rijeci.
visnja77
04. jul 2014. u 15.13
Hvala na odgovoru! Iskljucila sam spell chek kako si mi rekao, ali još mi je ostalo da nemam kraj u ovom prozoru! Evo, sad kucam ovu poruku i još mi je prvi red... Kad kliknem na „objavi” poruka bude u vise redova, ali dok kucam ona se nize u jednom redu, pa je nemoguće pregledati tekst. Gde bih to mogla da ispravim?
SM
(System Manager)
11. jul 2014. u 11.12
Ne koristim IE već dugo, ali to što opisujes je opcija „word wrap”. Nadji i ukljuci je. Onda će se red prelamati na kraju polja za unos.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.