Diskusije : Operativni sistemi

 Komentar
Kako prebaciti na engleski jezik WIN 7
administracija
(administracija)
26. maj 2013. u 06.39
Naime dobio sam od prijatelja laptop Sony Vaio VPCF11M1E na kome je instaliran Windows home premium (licenciran) ali na nemackom jeziku. Zeleo bih ga prebaciti na Engleski jezik ali jednostavno receno „ne umem” Pokusavao sam sa F12 i recovery da vratim na fabricko stanje ali sa tom instalacijom mi ne nudi mogućnost izbora jezika već instalira ponovo ali nemacki. Zamolio bih za pomoć upucenih. Unapred veoma zahvalan za bilo kakvu pomoć.
Felix
(amater)
26. maj 2013. u 12.58
Nedavno sam instalirao win 7 PRO na engleskom i posle instalirao hrvatski jezik i to radi.
U control panelu imaš Windows update (nemam pojma kako se tu zove) ali tu možeš (opet zavisno od verzije koju imaš) da dodas jezik. Za srpski ili hrvatski znam da nije kompletan, sistem filovi i imena se nemenjaju tako da ispadne polovicno.
Ali za onoga kome to nije važno funkcionise.

POzdrav i javi šta si napravio.

administracija
(administracija)
26. maj 2013. u 13.56
Potražio sam windows update i proverio, ne postoji u odeljku Windows Jezički paket gde bih mogao da odaberem odgovorajuci jezik.
Čak i u kontrolnom panelu jezik i region, potom i jezik pa na opciju tastatura i jezik nepostoji opcija instal/uninstal jezik. Kod nekih modela se tu može podesitiali kod ovoga ne. Verovatno zavisi od windows paketa. Ako neko zna neku metodu bio mih mu zahvalan da se ne patim vise. Probao sam sve moguće predloge sa interneta ali nisam uspeo. Tastatura mi je inače na eng,ita, fran, nemackom.
Felix
(amater)
27. maj 2013. u 00.32
Oj pa zaboravio sam najvaznije pri instalaciji probaš promeniti jezik (sto verovatno ne možeš). A dodati jezike radis preko Windows update..
Još da kažem da je to instalirano sa drugog DVD-a pitatskog, tako da i tu ima razlike.

POzdrav
administracija
(administracija)
27. maj 2013. u 08.56
Nije davao opciju prilikom instalacije dakle Win je samo na nemackom, probao sam vise puta, ali isto.
Samo Ultimate verzija Sedmice ima tu mogućnost za promjenu ili dodavanje novog jezika (MUI)ostale ne. Pitao sam u nadi da je neko uspeo da na Home premium istalira drugi jezik.
miodrag
21. jul 2013. u 17.56
win7 pro nema jezicki paket, moras na drugi način.Ne znam dali se ovde sme to reklamirati pa da vam covek to odradi veoma brzo. Mislim da će se i sam javiti, voli da pomogne...
Indijanac...
CH
15. novembar 2013. u 13.03
D:JeziciWin7VistalisatorLanguagedownload.html
CH
15. novembar 2013. u 13.04
D:JeziciWin7VistalisatorLanguagedownload.html
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.