Diskusije : Hardver

 Komentar
Koji tablet uzeti?
RAFAELO220
(Slobodnjak)
21. decembar 2012. u 14.56
Planiram da uzmem tablet uredjaj ali sam u dilemi koji odabrati.Ali još nisam odlucio definitivno koju marku i koji model!Da li je ovo pravo vrjeme za kupovinu ovakvog uredjaja ili sacekati još 6 mjeseci?Koliko im može pasti cijena?Ono sto me najviše zanima jeste koji od tableta nudi najprirodniju sliku za citanje knjiga i stripova u PDF formatu?Zagrijao sam se za ASUSov model Transformer Pad Infinity TF700T.Koje su mu mane a koje vrline?Pošto mi je malko skup možda ga uzmem negdje u okruzenju pa uspijem povratiti PDV da bi me izasao povoljnije.
Zahvaljujem se na odgovorima.
dojcin2000
25. decembar 2012. u 01.15
Ja sam kupio Tosibu 13.5„, 32GB. Ima rezoluciju HD tako da je slika i na televizoru OK. Za matore kao ja je dobro sto je displej velik pa se novine lako čitaju. Inače ucitavanje sa veba nije brzo kao na pc-ju. Ovde gde živim je cena ovog tableta oko $600.”
StevanS
18. januar 2013. u 05.13
android tablete bilo kog proizvodjaca ne vrede ničemu, sam sistem je previse bagi i aplikacije zezaju na mnogima koje sam probao.
Ako pare nisu problem uvek kupite ajpad jer je superiorniji od svake android tablete i podrska je odlicna, cistina slike i vidljivost je bolja, touch screen od android tableta ne može da se uporedi sa ajpadovim, aplikacije rade bez problema, manje bagova itd itd

smatram da će trebati bar nekoliko godina da tablete dostignu danasnji nivo ajpada i da može na njima da se ozbiljno radi nešto.
windows tablete nisam probao ali verujem da su bolje od androida.
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Mantra Bracelets?
.