Diskusije : Računari i Internet

 Komentar
Hitno mi je-hoće li raditi?
mileva69
(knjigovodja)
04. februar 2016. u 20.31
Uskoro iz Australije putujem u Evropu i s obzirom da je Zastita diskusija gotovo mrtva, niko se ne javlja sedmicama to ovo pitanje postavljam ovde. Kupila sam Norton ecurity premium, godisnju kako kažu PROTECTION RECOMMENDED FOR YOUR PC OR MAC.
E sad u cemu je stvar. Pitala sam u shopu hoće li to raditi na mojem laptopu Asus kupljenom u Australiji 2013 a sada je u Evropi. Tamo jpredjasnja zastita istekla, a bio jei to Norton Security. Da ne bi nosila laptop odavde, ostavila sam tamo jedan pa kad dodjem, redovito svake druge ili treće godine da koristim npr za Skype, email i sl.
Nisam mogla uociti u shopu, avidela sam tek kod kuce da je ispod onih groznih reklamnih cena sa bar kodovima u stvari tekst na proizvodu koji kaže-NOT FOR RESALE OR REDISTRIBUTION IN THE EUROPIAN UNION OR THE AMERICAS.
Uz to Norton se reklamira da vraca nezadovoljnim customerima u 60 dana, dakle refundira novac ako produkt ne radi.
Trik je sto ja ne mogu sada proveriti šta će biti kada ja sa diskom pokusam aktivirati zastitu u Evropi.
Pitanje je DA LI JE VAZNIJE STO JE KOMPJUTOR LOCIRAN U EVROPI ILI STO JE KUPLJEN U AUSTRALIJI KAO STO JE KUPLJEN I OVAJ SOFTVER?
Zvala sam Norton, i njihov predstavnik MISLI, PRETPOSTAVLJA I SL da neće raditi, ali nije 10 procenata siguran. Cujte samo to,,,njiihov proizvod, njihovo prestavnistvo i oni nisu sigurni da li se na laptopu iz Autralije može insntalirati njihova zastita akko je nateritoriji Evropske unije.

Kakva je to zafrkancija gospodo,,,luda sam ja sto uopste sa takvom kompanijom imam posla..pogotovo sto pre neku godinu kad smo hteli instalisati drugu zastitu a ne Nortonove idiotarije,,to i nismo uspeli,,,ciscenje nekih REMNANTA nije uspevalo,,ali nam je uspelo posle toga da kupimo drugi kompjutor sa drugom zastitom.
Toliko o pristojnosti Nortona,,,zna li iko šta da uradim..treba da putujem početkom marta te imam malo vremena da razmislim...hvala...
Kociz1965__CH
10. februar 2016. u 22.29
Pozz
Koliko taj laptop nije koristen?
Kad je kupljen koju je licencu imao:Windows 7 Windows 8 Windows 8.1?
Za Windows7 super radi_Microsoft Mecurity Essentials to je inače njihov Antivirus.Isti je radio super za normane korisnike mislim za normalno surfovanje.
Za Windows 8 i 8.1 Postoji ugradjen Windows Defender koji menja (Microsoft Mecurity Essentials)znaci i ovde je isto za normane korisnike radi super.
Što se tiče tvog Nortona dzabe si ga placala.TVRDIM.Isti ako je masina sporija starija otezava rad posto je i suvise tezak.
Ako bas želiš da isti instaliras i u Evropi EX YU ponesi instal CD i odradi ga ali proveri za koliko kompa imaš licencu.Neki proizvodjaci daju za tri kompa.
Nema veze gde se nalazis možeš ga instalirati i u Zanzibaru ako želiš.

Najbolje odradi to sa ovim gore navedeim.

Pozz

 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Oil Diffuser Necklace?
.