Diskusije : Košarka

 Komentar
Tri dana sporta za nezaborav
Kenny
09. maj 2019. u 11.04
Nemam šta da kažem izuzev, ovo je nešto najbolje sto sam doziveo po pitanju kosarke i fudbala, da je uzastopno, dan za danom. Danas se racuna treci dan 🤪
Iznenadjenja, kvalitet, drama, rezultati, akcija.

Pre je bilo npr. vaterpolo, rukomet, djokovic i takvih da ti srce stane stvari ali ne basket i fuca sa ovakvim zavrsnicama u tim fazama.

NBA je strahovit. Od četiri četvrtfinala ja bih samo konstatovao da su filadelfija i toronto vrlo slabi dok su ostale tri utakmice nešto ravno ludilu.

Voleo bi da Hjuston prođe jer Denver onda ima prednost domaćeg terena u sedam, mada njima neće vredeti jer su realno bolji i zlatni peskiri i hjuston.

Jokic je izgubljen jer je trener očajan. O americkoj bolesti zvanoj trokorak, mozak, inteligencija, dzentlenstvo ne bi ni da nešto sirim ali i vise je nego ocigledno da je pojava evropljana pokazala da oni nikad nisu ni naucili najosnovnije.

Kasno je crncima da budu nesebični, to i nisu crnci u americi, već konvertovani robovi koji su naucili od svojih „gospodara robova” kako da odlično mrze strance a pogotovo kad su ljubomorni. Americkim crncima je cast kad im kažu da su majmuni jer skacu a omiljena hrane je isto autenticna kao i kod KKK kojima je verovali ili ne najomiljenije da pojedu piletinu, lubenicu i korn bred ili proju :)
Gledaj svete kako će Jokica iz sve snage da udarajukonvertovani robovi, kosarkasi i sudije 🤫
 Komentar Zapamti ovu temu!

Looking for Tassel Necklaces?
.